cytryna pisze:no czekam
edit: już chyba wszystkim zsiniały kciuki od trzymania
Zaangażowałam Krecie łapki!
A jakieś problemy są??
Moderator: Estraven
cytryna pisze:no czekam
edit: już chyba wszystkim zsiniały kciuki od trzymania
beateczka pisze:kalair pisze:beateczka pisze:Nit pisze:Serce zawsze ma racje
tylko że ja mam 3 koty (1 zaplanowana tri po śmierci Czarnej i dwie przygarnięte). Miały być same szylkretki a wyszło jak wyszło
Właśnie! NIE MASZ ŻADNEJ szylkretki! Straszne!A toto trzecie to się w ogóle przepraszam nie liczy, jest małe, i kosmiczne!
![]()
Kosmitka też się liczy choć malutka ale ma już 9 miesięcyale fakt szylkretki już nie mam. W sumie Burasia ma trochę rudego (jak się dobrze przypatrzy)
Nit pisze:Malutka rudego ma bardzo dużo i białą krawatkę a ulubiona pozycja do spania jest na plecach

kalair pisze:Nit pisze:Malutka rudego ma bardzo dużo i białą krawatkę a ulubiona pozycja do spania jest na plecach
Ma krawatkę? Dawaj fotkę z krawatką!![]()
Spanko kołami do góry to cuudna kocia pozycja!
beateczka pisze:kalair pisze:Nit pisze:Malutka rudego ma bardzo dużo i białą krawatkę a ulubiona pozycja do spania jest na plecach
Ma krawatkę? Dawaj fotkę z krawatką!![]()
Spanko kołami do góry to cuudna kocia pozycja!
To Stilkowa pozycja

Nit pisze:Właściwie to taki mały biały punkcik nie krawatkaprzepraszam za błąd ale nie widziałam malutkiej na żywo tydzień, z różnych przyczyn i coś mi się pomerdało tu zdjęcie z braciszkiem http://wstaw.org/w/1sKs/
U mnie nie było miejsca dla jeszcze kilku kotów i maluchy obecnie mieszkają w piwnicy (są tam tylko we dwoje) u pewnej pani, która się zaoferowała z pomocą ale w środę jak już wspominałam ostatni rudasek jedzie do domu a ona nie może tam zostać sama a do domu pani nie może jej wziąć ze względu na swoje koty

Nit pisze:Właściwie to taki mały biały punkcik nie krawatkaprzepraszam za błąd ale nie widziałam malutkiej na żywo tydzień, z różnych przyczyn i coś mi się pomerdało tu zdjęcie z braciszkiem http://wstaw.org/w/1sKs/
U mnie nie było miejsca dla jeszcze kilku kotów i maluchy obecnie mieszkają w piwnicy (są tam tylko we dwoje) u pewnej pani, która się zaoferowała z pomocą ale w środę jak już wspominałam ostatni rudasek jedzie do domu a ona nie może tam zostać sama a do domu pani nie może jej wziąć ze względu na swoje koty
cytryna pisze:Nit pisze:Właściwie to taki mały biały punkcik nie krawatkaprzepraszam za błąd ale nie widziałam malutkiej na żywo tydzień, z różnych przyczyn i coś mi się pomerdało tu zdjęcie z braciszkiem http://wstaw.org/w/1sKs/
podpowiem ci coś- nie kopiuj pierwszego linka do zdjęcia tylko trzeci- ten do miniatury na forum, wtedy pokaże się małe zdjęcie
Nit pisze:Na psa, ilość kotów i wielkość mieszkania, fundusze i stanowcze nie tzta
kalair pisze:Nit pisze:beateczka pisze:Nit pisze:Serce zawsze ma racje
tylko że ja mam 3 koty (1 zaplanowana tri po śmierci Czarnej i dwie przygarnięte). Miały być same szylkretki a wyszło jak wyszło
Trzy to nie do pary- koty chodzą czwórkamialbo szóstkami kocia nieparzystość przynosi pecha
Wysłałam zdjęcia na maila
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości