pieprzyk i bengalek we wspaniałym DT u pieprzowej od str. 10

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 7:14 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

dziewczyny super działacie :piwa:

Rozumiem ze szukamy ADT dla Bengala i Plamki lub DT dla czarnuszków :ok:

A tak poza tym to zastanawiałam się skąd pewność że Bengal to dziewczynka :ryk:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Sob lis 03, 2012 12:19 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

moze zmieńcie tytul ze TDT więcej osób wejdzie wiedząc że to nie dożywotni DT :D
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie lis 04, 2012 15:39 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

hop hop awaryjny TDT gdzie jesteś :roll: :roll: ?: :?: :?:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Nie lis 04, 2012 19:22 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

zajechałam dziś do kociaków po drodze - bengalek i plamka były przemarźnięte, wszystkie koty potwornie głodne, miski puste, kto może pomóc 2 kociakom dając tymczasowy tymczas :?: :?: :?:

adzi

Post » Nie lis 04, 2012 19:25 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

:cry:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie lis 04, 2012 20:35 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

Biedne kicie :(
Zapowiadają ochłodzenie :(
Obrazek

aga marczak

Post » Nie lis 04, 2012 20:49 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

:( :( zmieńcie może tytul ze potrzebny TDT na krótki czas. Wiem od Uli że jest już domek dla jednego czarnuszka i że napewno wexmie plamke i bengalka, blagamy o kąt w łazience na jakis czas dla tej dwójki póki nie jest za późno!!
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 21:23 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

Czy dobrze rozumiem, że potrzebny jest ciepły kąt dla dwóch maluchów na krótki, acz bliżej nieokreślony czas?

Na stałe przygarnąć nie mogę - mam już z PKDT Lunę, która nie toleruje innych kotów, wzbudzają w niej agresję. Nie mogę jednak zasnąć, jak pomyślałam sobie, jakie temperatury są na dworze nocą, a tu takie dwa maluszki. :(
Myślę, że skoro to awaryjna sytuacja, to przez jakiś czas mogłabym wygospodarować im u mnie jakiś kącik - Lunę zamknęłabym na piętrze, a one miałyby do dyspozycji kuchnię, łazienkę i przedpokój. Ale chyba grunt, że ciepło, sucho i miziająco?
Mój TŻ marudzi, że jak je wezmę, to pewnie nie oddam (zna mnie :twisted: ), ale nie mogę tego zrobić, bo moja Luna oszalałaby z agresji i nie widzę w przyszłości takiej opcji. Powtórzę więc: jeśli to ma być na jakiś czas, to jestem skłonna zaprosić tę dwójkę do siebie.
Problem może stwarzać logistyka - jestem z Tczewa i niezmotoryzowana, ale praktycznie codziennie w dni powszednie jestem w Gdańsku. Jeślibym więc umówiła się na przykład w okolicach któregoś z dworców, to mogę zabrać je pociągiem. Mam jeden transporter, czy to możliwe fizycznie?

pieprzowa

Od: Pon maja 28, 2012 14:03

Post » Nie lis 04, 2012 21:41 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

Halooooo Adzi, dziewczyny... jestescie w stanie ogarnąć jakiś transport do Tczewa?? Mamy propozycję wspaniałego DT dla naszej dwójki!!!
Obrazek

Goyka

Post » Nie lis 04, 2012 22:07 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

słuchajcie ja jutro w pracy 730 wychodzę wracam koło 21, może ktoś złapać bengalka i plamkę ? jeśli nie to ja mogę (do dogadania godziny) we wtorek. Nie dam rady jechać do tczewa.

Jutro mogę młodziaki złapać koło 21, lub we wtorek. MOże ktoś pomóc wcześniej ? 1 transporter starczy.

Pieprzowa w sprawie TDT rozmawiaj z jakkolwiek.

Super :1luvu: :1luvu:

adzi

Post » Nie lis 04, 2012 22:12 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

Czyli ze wszystkimi pytaniami mam uderzać do użytkowniczki "jakkolwiek"? Przepraszam, jestem zielona na forum, głównie podczytywałam i pisałam mpacz78 co u Luny słychać. :)

Czy będę miała iść z nimi do weterynarza/coś zrobić?

Póki co mój zwierzyniec do kotka i ponad półmetrowa agama brodata, czuję, że będzie ciekawie. ;)
Obrazek

pieprzowa

Post » Nie lis 04, 2012 22:36 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

pieprzowa pisze:Czyli ze wszystkimi pytaniami mam uderzać do użytkowniczki "jakkolwiek"? Przepraszam, jestem zielona na forum, głównie podczytywałam i pisałam mpacz78 co u Luny słychać. :)

Czy będę miała iść z nimi do weterynarza/coś zrobić?

Póki co mój zwierzyniec do kotka i ponad półmetrowa agama brodata, czuję, że będzie ciekawie. ;)

wysłałam pw odbierz proszę - z numerem izy i moim i innymi info. odbierz i wyślij esa ze swoim nr tel. tak z jakkolwiek dogaduj kwestie ogólne.

adzi

Post » Nie lis 04, 2012 22:51 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

Odebrałam! Wstyd się przyznać - moja pierwsze PW na forum. :D Jutro postaram skontaktować się z Jakkolwiek i umówić jakoś rozsądnie. Najchętniej przechwyciłabym je jutro, żeby już nie marzły kolejnej nocy.
Obrazek

pieprzowa

Post » Pon lis 05, 2012 0:46 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

Halo dziewczyny kto jutro moze zlapac nasza slynna 2ke by nie marzly glodne na deszczu?? Najgorsze co moze byc tokazac im tam byc kazdy kolejny dzien dluzej majac dt zaklepane. Ja się mogę dorzucic do transportu jakiegos :oops:
Obrazek

Goyka

Post » Pon lis 05, 2012 10:19 Re: awaryjny DT dla 2 kociaków<bengalek i plamka>/Gdańsk na

O wspaniałe wieści :piwa:

Cudownie,że maluszki dostały w końcu swoją szansę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aga marczak

[poprzednia][następna]