OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 23:25 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Agneska pisze:Asiu, poszlam dzis Twoim tropiacym sladem. Najnowsza zasikana niespodzianka to mikrofala. Musialo sie dostac do srodka, bo jak otworzylam drzwiczki to fetor buchnal... Ciekawe czy odsmradzacz uratuje. Bo taki zwyczajny sik po filizankach, kieliszkach i talerzach to pikus, nie? :(
U mnie ucierpiała palka. Dostało się pod listwę ze wskaźnikami i do wewnątrz. Przez dwa dni nie miałam telefonu, bo położyłam go na chwilę na szafce. Ktoś nalał mi do kubeczka, w którym rozrabiałam lekarstwo (wyszłam z kuchni tylko na moment), wcale nie było tanie i było ściśle odmierzone - musiałam lecieć ekstra do weta po dodatkową porcję... Pomysłowe towarzytwo nam sie dobrało :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lis 04, 2012 6:45 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Rano daję jeść a potem przebieżki po domu robię zaciągając nosem. Jak pies łowny.Powinnam się u celników zatrudnić do wywąchiwania wszelkich śmierdziuchów.Was też zatrudniłabym.Ekipa wąchaczy wyćwiczona na sikunach byłaby bezcenna.Tylko aport i chodzenie na trzeźwo :wink: na czterech łapach przy nodze nie wchodziłoby w grę. :mrgreen:

Lisek jest.Widuję go. Koty nie boją się go.Dziś zobaczyłam go aż przy śmietniku w drodze do posesjowej koci.Mamy podobny rejon. :mrgreen:

Malce szaleją.Skoki na plecy,wdrapywanie się po gołych nogach i tulenie jest na porządku dziennym.Zmieniają się im oczki na brązowe.Dorośleją.Ciągną jeszcze jednak Marysię.Mamunia ma chyba rujkę.Dziś jak wet pozwoli to szczepimy ją.

Dziś ranek obudził się rzygiem.Ktosik przy mojej głowie nahafcił z fantazją.Potem Karmelek napchał po uszy śniadania i zrobił to samo. Dzień jak co dzień.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 04, 2012 6:51 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Mogłabym nawet aportować, jakby dobrze płacili. I tak codziennie muszę aportować różne zaginione zabawki i nikt mi za to nie płaci, nawet dobrym miaukiem.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lis 04, 2012 6:53 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

MalgWroclaw pisze:Mogłabym nawet aportować, jakby dobrze płacili. I tak codziennie muszę aportować różne zaginione zabawki i nikt mi za to nie płaci, nawet dobrym miaukiem.

A z tej strony to na zatrudnienie nie spojrzałam.Może michę by dali dobrą.Resztki ze stołu, kości...albo co :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 04, 2012 8:46 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Cześć Dziewczynki :P
Wasze wpisy i opisy świetnie poprawiły mi nastrój -bardzo dzienkujem :lol:
Życzę Wam wszystkim pogodnego dzionka, a naszej Asi powrotu do zdrówka :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie lis 04, 2012 21:15 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Strasznie straszny dzionek...Dobrze,że się skończył.
Jutro znów odfiokowanie się , dokładne ablucje i inne szczegóły do zrobienia by do ludzia być podobnym.

Telefony od ludzi co to tekstu nie czytają...
Telefony od ludzi co to kota oddali...

Czy jest jakiś głębszy sens w tym co się robi?Na trzeźwo trudno go odnaleźć :roll:

Mam gorączkę.A jak ją mam to mi się płakać zaraz chce.I żale wszelkie dopadają. Taki urok :?
Na trzeźwo trudno mnie znieść w takiej chwili :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 04, 2012 21:22 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Asiu ja się napiłam ,chętnie posłucham :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lis 05, 2012 6:12 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

iwona66 pisze:Asiu ja się napiłam ,chętnie posłucham :mrgreen:

Lubię gadki przy i po napiciu. Fajne som.
Dom Pingusiowy bombarduje mnie esemesami. Strasznie trudne słowo to na e :twisted:

U nas leje.Część dzikunów postanowiła spod samochodów nie wychodzić.Tam czekając na michę popędzały niecierpliwymi fuknięciami moje opieszałe ruchy.Kilka nie przyszło. Leje i widać futro ważniejsze niż pełne brzuszki.Do posesjowej nie polazłam bo w taką pogodę nikt sie nie stawi.

Dzisiaj bardzo bliska memu sercu dziewunia ma ważny dzień. Dzień na miarę życia.To ludzka dziewunia.Nie futerkowa . Proszę Was o mocne kciuki dla niej. Bardzo mocne. I wiele, wiele ciepłych myśli.Bardzo jest mi bliska.Swoją walką Żunia mi przypomina.
Marysiu :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 05, 2012 7:39 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

to ja wysyłam ciepłe myśli
Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lis 05, 2012 8:57 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Marysiu :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 05, 2012 9:07 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Marysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Paskudny mocno dzionek ,zabawy kotów choć mnie rozweselają ,mały Cukierek zakumplował się z Czesiaczkiem :ryk:

iwona66

Post » Pon lis 05, 2012 9:40 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Przed wyjściem zastałam kleczącego TZ bijącego pokłony. Nadzieja w sercu mi zawitała. Ku mnie siem tak wdzięczy :oops:

....
Smutna rzeczywistość mnie dopadła.
Herbata mu się wylała. :twisted: Słodzona więc jego.Znaczy się zostawił na stole wieczorkiem i polazł spać. A koty jak to koty...Świętości kubka pana nie uznają. Szerokim łukiem rozbryzły po pokoju całą zawartość. Z fusami była.
Zemsta moja była słodka. Delikatnym swym plaszkiem wskazywałam mu wszystkie widoczna dla mnie kałuże.Bo były wszędzie, nawet na nóżkach fotela i oparciach. Jam była już odszykowana więc nie kalałam się zmywaniem.

Dzień jak co dzień.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 05, 2012 10:06 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Wyobrażnia TŻ -ów :ryk:

iwona66

Post » Pon lis 05, 2012 10:43 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Państwo chcą Maszę
...Na tą chwilę nowy kotek mieszkać będzie z nami w Warszawie i pewnie tak zostanie, Choć całe wakacje będzie spędzał z dala od Warszawy.
Wcześniej chciałem mieć kota całkowicie czarnego i taka jest Balbina.
A teraz chcielibyśmy mieć całkowicie rudą kotkę. A dlaczego kotkę? Chcę aby dzieci widziały jak kotka jest w ciąży, jak rozwijają się małe kotki. Rozmnażanie będzie planowane i tylko wtedy gdy będę miał zapewniony odbiór kotków przez znajomych i rodzinę.
Aby nie było niedomówień szukam kotkę, która nie jest wysterylizowana i całkowicie ruda [możliwe są białe skarpetki]...

Już kota pakujem.Ma 6 tygodni to nie ciachnięta jeszcze.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 05, 2012 10:48 Re: OTW7-Żuk[*]Komu kiciaki...s.63.Pingusiowy temat wraca:(

Współczuje
odpisywania im i tłumaczenia
bo pewnie i tak nie zrozumieją

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]