Ależ się cieszę aaaaaaaa

Kasiu a Ty się nie smuć już tak bardzo, powtarzam Warszawa nie daleko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Ojej...Kasiu ale się dzieje u Ciebie....![]()
![]()
wielkie za Maciusia i za nowy domek...Jak by co ,to jestem na miejscu...służę radą i pomocą...
Moniś-dziękuję za kciukasy!Caragh pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
I oczywiście, jak zawsze:![]()
![]()
![]()
![]()
Maciejka Pierwsza pisze:Już się doczekać nie mogę kiedy przybędzie mój nowy obiekt fotograficzny. Zdjęcia w miarę regularnie będę zamieszczać byście mogli podziwiać Macieja kota
Ależ się cieszę aaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kasiu a Ty się nie smuć już tak bardzo, powtarzam Warszawa nie daleko
kropkaXL pisze:Pola smutna bardzo, bo ona z Maciejkiem była bardzo związana-matkowała mu, tuliła, lizała-nawet na siłę![]()
A Timuś niunia się ze mną i łazi jak psiak-gdzie ja , tam on-ot kotopiesek
kropkaXL pisze:Polusia jest kotem idealnym-kontaktowa, lubi inne koty, kocha mnie-no tylko urody jej nieco brakuje,
hutek pisze:kropkaXL pisze:Polusia jest kotem idealnym-kontaktowa, lubi inne koty, kocha mnie-no tylko urody jej nieco brakuje,
według mnie jest urocza
Adele jest u mnie juz ponad 10 miesięcy i nie ma żadnego postępu, żadnegokocurzyca41 pisze:A kysz maro nie czysta....Odczep się od Polusiowej urody...Niczego jej nie brak..
I nigdy nie mów nigdy...Ja myślałam,ze z mojej Milusi tez na zawsze dzika dzicz będzie...A ona po trzech latach baranki wali i głasków się domaga...Nie lubi tylko na ręce...
Adele jest u mnie juz ponad 10 miesięcy i nie ma żadnego postępu, żadnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 456 gości