Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 04, 2012 10:36 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lis 04, 2012 13:02 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dzień dobry wszystkim :)
Przede wszystkim dzień dobry Pani Kasiu.
Udało nam się zalogować na forum. Bardzo nas wzruszyło ile osób trzyma za nas kciuki i nam dopinguje :) To bardzo miłe i utwierdzające nas w przekonaniu że idealnie wybraliśmy :)
Dziękujemy Wam bardzo i prosimy by ani na chwilę tych kciuków nie puszczać bo przed Maciejem kotem długa droga, nowe wyzwania, nowy dom, nowi towarzysze zabaw, wszystko nowe...
Pani Kasiu będziemy na bieżąco informować jak Maciej się adaptuje, jak się czuje, kiedy dla nas zamruczy, tak by Pani tęsknota nie była tak dojmująca:)
Jeszcze raz dziękujemy za wsparcie i pozdrawiamy z niecierpliwością oczkując Maciusia
Ania i Wojtek

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Nie lis 04, 2012 13:25 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

:ok: :ok: :ok:
:1luvu:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie lis 04, 2012 13:27 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Aniu kochana! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przede wszystkim tu sobie nie paniujemy :lol:
Przeserdecznie Cię witam na watku Kotomanii i Maciusiai mam nadzieję, że juz z nami zostaniecie i Ty i Wojtuś!
I ja cała w stresie jestem, bo to juz za chwilę Maciuś pożegna się ze mną i z kotami, juz za chwilę po raz ostatni ucałuję to małe nosio i brzuszek.
Wiem, że dacie mu co najmniej tyle miłości ile ja mu mogłam ofiarować, wiem, że nie porzucicie go w chorobie, wiem, że Was uszczęśliwi-bo to kocio na szczęście!
Kciuków tu na pewno nikt nie puści-my tu sobie nawzajem kibicujemy, wspieramy sie i pomagamy w potrzebie!
Aniu, Wojtku-trzymajmy się i kciuki też! :D
Zawsze możecie liczyc na naszą pomoc!

I nie denerwujcie się, ze Wasze posty nie od razu się wyświetlają-po prostu jako nowi uzytkownicy forum, przechodzicie weryfikację i akceptację postów przez moderację, ale to tylko przy pierwszych 5 postach(chyba)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 04, 2012 13:39 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

:D :D :D
Dziękujemy za ciepłe słowa, ależ jesteśmy przejęci!
A jak Maciuś się dziś miewa? czy przeczuwa zmiany? Pewnie podejrzewa że coś się szykuje...
A jak wieczorem dotrze, to co Kasiu radzisz by przegryzł? Sucha karma? Karma felix z puszki? Może odrobina twarożku? Jak dużo? ile łyżeczek?
8O 8O 8O
Ostatnio edytowano Nie lis 04, 2012 14:51 przez Maciejka Pierwsza, łącznie edytowano 1 raz

Maciejka Pierwsza

Post » Nie lis 04, 2012 14:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Witamy na forum!
Na pewno Maciuś da Wam wiele radości! Wiem, co mówię. :wink: Blisko 3 lata temu od Kasi przyjechał do nas taki sam puchatek jak Maciuś i ani przez chwilę nie żałowałam decyzji o adopcji. I tego samego Wam życzę! :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie lis 04, 2012 14:09 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dokładnie Beatko!
Maciuś jest do Zoe bardzo podobny!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 14:15 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Matkoo! Zoe jest teraz dwa razy więcej! :strach: :mrgreen:

Kasiu! Zawsze z ciężkim sercem oddajesz koty, ale nie martw się, na pewno będzie mu dobrze u Ani i Wojtka. Nieustające kciuki za całokształt. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie lis 04, 2012 14:28 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Wiem Beatko, ale i tak serce pęka!-jak tu nie kochac takiego słodkiego puchatka?, jak nie tęsknić, nim jeszcze nie odjechał?
Wiem ,ze tak być musi, tylko dlaczego to tak boli!
Nie sposób zostawiac każdego kota, tylko dlatego,że się go kocha, własnie w imię tej miłości trzeba mu znaleźć dom, dobry dom, a to nie takie łatwe!
U mnie zakocenie ogromne, o Polę i Timcia nikt nie pyta, więc choć niech Maciuś ma własnych Duzych, niech będzie im oczkiem w głowie, niech kocha i będzie kochany najmocniej w swiecie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 15:07 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

rzeczywiście jakoś długo się czeka na wyświetlenie wiadomości w forum. Wskoczyły moje zaptania gdzieś w połowie między innymi wiadomościami, więc kopiuję i ponawiam mój post

Dziękujemy za ciepłe słowa, ależ jesteśmy przejęci!
A jak Maciuś się dziś miewa? czy przeczuwa zmiany? Pewnie podejrzewa że coś się szykuje...
A jak wieczorem dotrze, to co Kasiu radzisz by przegryzł? Sucha karma? Karma felix z puszki? Może odrobina twarożku? Jak dużo? ile łyżeczek?
8O 8O 8O

Maciejka Pierwsza

Post » Nie lis 04, 2012 15:45 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Aniu-woda do picia i sucha karma, a jutro rano dasz mu mokrego i suche.
Acha-bo zapomnę-zdejmij klapkę z kuwety, mało który kot potrafi z niej korzystać-ja u siebie zdjełam i juz nie założyłam, bo u mnie taka rotacja kotów,że i tak co chwilkę musiałabym zdejmować i uczyć korzystania.
Jak tylko Malec trafi do domku, wsadź go do kuwety, niech wie,że to jego kibelek.Co prawda przed chwilką sie wysikał, ale jak zje , to pewnie kupa pójdzie!-dzisiaj dostał tylko gęstego convalescence-to taka odżywka w płynie dla kotów,żeby nie był tak strasznie głodny.

Edit.-literówka :oops:
Ostatnio edytowano Nie lis 04, 2012 15:48 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 15:47 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Maciejek własnie drzemkę popołudniową uskutecznia i nawet nie wie, jakie zmiany go czekają!
Bratanica lubi koty, sama ma koteczkę, więc kot to dla niej nie pierwszyzna-dowiezie Maciusia bezpiecznie-oby jechało się Jej jak najlepiej !!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 16:24 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Witamy cieplutko Domek Maciusia! :D :D

Hej Kasiulek i kotusie! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lis 04, 2012 17:05 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

I pojechał Maluszek do swojego domku :cry: :cry: :cry:
Wycałowałam, wymiziałam i szepnęłam do uszka, że ktoś bardzo na niego czeka.....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 04, 2012 17:11 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

pojechał do swojego raju :D
nie smutaj Kasiu, domyślam się że już ci tęskno, planuj wizytę poadopcyjną :wink:
Aniu i Wojtku- dużo zdjęć róbcie i pokazujcie :mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

[poprzednia][następna]