POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 25, 2012 21:02 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Mam nadzieję, że inne kocurki się nie zaraziły :strach:
Biedna Gabrysia :cry:
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Czw paź 25, 2012 21:14 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

lula11 pisze:boziu, jeszcze i to :( Iza musisz to przetrwać , Gabi musi być odizolowana, tylko czy Ty masz taką możliwość?

Teraz to i tak juz chyba za pozno Ja odizolowac bo przeciez miala stycznosc ze wszystkimi kotami :(
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Czw paź 25, 2012 23:01 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

O rany!jeszcze tego brakowało:-(

Clean

Od: Nie lut 12, 2012 18:14

Post » Pt paź 26, 2012 0:44 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Piszę, bo nie każdy pamięta, że środowisko zasadowe (mydło, proszki) sprzyja rozwojowi grzybic. Zapobiega środowisko kwaśne, czyli domowo ocet.
Dobrze, gdybyś przepłukała lub przetarła wszystkie kocie szmatki i zabawki wodą z octem.
Moim kotom ten zapach nie przeszkadza.
Ja używam octu dość dużo. Płukam naszą bieliznę, ścierki, ręczniki, przecieram ociekacz.
Kiedyś myło się włosy mydłem, spłukiwało wodą z octem, lubiłam dotyk tak płukanych włosów.
Kolega odkamienia pralkę octem, na gorąco.

Gabrysia z Colą są niezwykle fotogeniczne.

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Pt paź 26, 2012 7:54 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

"nas Troje" - masz rację, jak pojawił się mały zapchlony i ze świerzbowcem stworek w moim domu, to wet nastraszył mnie że jak niedokładnie odpchlimy to larwy pcheł znajda sobie miejsce do rozwoju i będę miała wszystkie dywany w pchłach i tego nie wytępię. Kupiłam taki płyn uniwersalny do mycia powierzchni z octem w Rossmanie chyba serii domol, kolor zielony (czuć ten ocet nawet mocno) i dokładnie szorowałam codziennie miejsce gdzie mały przebywał , łazienkę i podłogi. Kotom faktycznie ten zapach nie przeszkadza, używam go nadal do mycia , choć zamiennie z innymi preparatami. Pcheł się pozbyliśmy myślę definitywnie.
Iza spróbuj tym, podłóg nie niszczy i nie szkodzi kociakom.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt paź 26, 2012 18:39 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

http://tvnplayer.pl/programy-online/wet ... 15723.html

Kochane obejrzyjcie sobie ten program. Oby jak najszybciej były możliwe u nas takie operacje :( żeby szybciej w Polsce mogły byc przeprowadzane tak spektakularne operacje kończące się sukcesem !!!!
10 lat temu, jak z naszym gluchym psem poszlismy do weta zapytac czy zrobiłby mu implant słuchowy, to nas wyśmial, bo wtedy nawet ludziom się tego nie robilo!! 8O
a ciocia w Chicago poszla z ciekawosci zapytac o taka operacje..... i oczywiscie ze tak!! tylko że nasz pikuś miał wade genetyczną- wiec nikle szanse na przywrocenie sluchu, moze gdyby w wyniku wypadku go stracil, lub infekcji to moze by sie udało...
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Od: Sob sie 11, 2012 15:20

Post » Pt lis 02, 2012 18:46 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Wczoraj Gabrysia wysikala 3 skrzepy, dzisiaj bylam z Nia u weta. Zrobil usg i nic nie pokojacego sie nie dzieje. Uff. Powiedzial, ze takie skrzepy robia sie jak kotka nie wysikuje sie do konca i taki osad sie robi na sciankach pecherza. Mocz w tej chwili jest czysty, bez krwi, takze troche spanikowalam, ale lepiej dmuchac na zimne. Za kilka dni jade do dr. Gugaly na kontrolne ogledziny z Gabrysia.
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Sob lis 03, 2012 11:48 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Iza przesłała mi nowe zdjęcia Gabi:)
Na początku Gabi się wita- a kuku:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Myśli, że pod podkładami na łóżko jej nie widać, prawie się udało:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.usGabi nosi pampersiki:)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Sob lis 03, 2012 11:52 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Słodka :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob lis 03, 2012 21:57 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Ale słodzinka:-)

Clean

Od: Nie lut 12, 2012 18:14

Post » Sob lis 03, 2012 22:08 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Śpiąca królewna :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob lis 03, 2012 23:22 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Kochane biedactwo :)
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Nie lis 04, 2012 13:35 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Gabrysiu :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 04, 2012 14:12 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Ale ona ma śliczne oczka :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]