Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Iwonami ma rację. Nikt Maćka nie szuka. Nie ma jednej osoby w całym Olsztynie. Natomiast są osoby odpowiedzialne za jego zaginięcie, nawet jeśli nie było to ani zamierzone, ani niedopatrzone tylko zbiegiem okoliczności.
Daria, nie masz moralnego prawa sie obrażać - to Ty powinnaś pisać, szukać, prosić o pomoc itd. I atmosfera byłaby inna i inne do Ciebie nastawienie. Wypisać się z forym, odciąć od wątku jest najłatwiej. Napisałaś, że szukasz kota w wolnej chwili - i tu jest błąd podstawowy. Są bowiem priorytety i takim jest czyjeś życie. KAŻDE POJEDYNCZE ŻYCIE. Wszystkie inne zajęcia można przełożyć, powtórzyć, opóźnić, zrobić w innym czasie ... Z czyimś życiem sie tego nie da zrobić. Podjęłaś sie czegoś - nie dokończyłaś. To proste.
A sprawę transportera możesz załatwić telefonicznie, przez pw ... - nie musi to być przedmiotem postów, bo to akurat jest najmniej istotne.
joanna3113 pisze:darialekarzyk pisze:Więc skoro nie mam czasu ani zamiaru dłuższego pojwiania się na forum, chciałbym ponowić pytanie co mam zrobić z transporterem, bo nie wiem na jaki adres go mam wysłać i co z Feliksem w takim razie, skoro jest nadal u mnie, jeśli nadal zostanie to sprawy adopcyjne będę załatwiała sama.
Denerwujesz mnie, nikt żadnego kota na siłę cie nie wciskał, sama prosiłaś żeby przywieść ci koty, nie dosyć że z twojej winy dwa zaginęły to jeszcze masz czelność się obrażać, [...] Jeżeli chcesz się pozbyć Feliksa to masz w Olsztynie schronisko, tylko napisz otwarcie, żeby on nie zaginął.
Proszę o powstrzymanie się od obraźliwych uwag wobec użytkowników!
alix76
Zofia.Sasza pisze:joanna3113 pisze:darialekarzyk pisze:Więc skoro nie mam czasu ani zamiaru dłuższego pojwiania się na forum, chciałbym ponowić pytanie co mam zrobić z transporterem, bo nie wiem na jaki adres go mam wysłać i co z Feliksem w takim razie, skoro jest nadal u mnie, jeśli nadal zostanie to sprawy adopcyjne będę załatwiała sama.
Denerwujesz mnie, nikt żadnego kota na siłę cie nie wciskał, sama prosiłaś żeby przywieść ci koty, nie dosyć że z twojej winy dwa zaginęły to jeszcze masz czelność się obrażać, [...] Jeżeli chcesz się pozbyć Feliksa to masz w Olsztynie schronisko, tylko napisz otwarcie, żeby on nie zaginął.
Proszę o powstrzymanie się od obraźliwych uwag wobec użytkowników!
alix76
A to interesująceAbstrahując od postawy dariilekarzyk, to chyba jednak Feliks zamiast do kolejnego schroniska powinien trafić pod opiekę wolontariuszy schroniska w Szczytnie? No chyba, że jakieś nowe "standardy" się tu tworzą...
morelowa pisze:Oj... Tu chyba nie chodzi o to, co zrobiła lub nie zrobiła Joanna, gdzie wyląduje Feliks [choć szkoda by było, żeby w schronie]. Gdzie kto mieszka itd. Straszne są takie próby obrony przez atak na kogoś innego. ' A ty nie zrobiłaś/zrobiłaś kiedyś/coś... ble, ble, ble.."
To nie jest ważne dla konkretnego przypadku.
To wszystko się ma nijak do tego wątku. Do Maciusia.
Chodzi o znalezienie sposobu na szukanie kota/kotów. Na pozyskanie w tym celu ew. wolontariuszy.
Czarno to widzę. Przykro mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 456 gości