Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OlaLola pisze:Halbina Armani nie potrzebuje aż 150 ogłoszeń, wystarczy mu kilka na najpopularniejszych portalach, a chętnych i tak będzie na pęczki. Na Twoim miejscu nie robiłabym mu nie wiadomo ile ogłoszeń bo się będziesz musiała użerać z masą miłośników " ale na pewno kot jest za darmo"?
Ja mam Lola i wczoraj rozwaliła mnie Pani, która zadzwoniła i pyta czy Lolo ma 8 miesięcy, ja na to, że nie, że ma 8 lat.... a ona na to "jak to" ja jej na to "Tak to w ogłoszeniu jest napisane, że ma 8 lat, a Pani aaaa noooo aha aaaa nooo to ja jeszcze zadzwonię....
Z Lolą i Leosiem miałam podobnie, też 1000 telefonów, bo w typie za darmo... mnóstwo ankiet, tyle, że se je można do tyłka wsadzić... dlatego skorzystałabym z propozycji Zofii i Saszy, a pakiecik może lepiej żeby miały kociaki, zwłaszcza, że kociąt teraz do wyboru do koloru, a 150 ogłoszeń zwiększy ich szansę na dom.
Marcepan pisze:halbina pisze:sie spasł troszeczkę...
się?
halbina pisze:Marcepan, z mojej strony to był taki żarcik... prowokacyjny ciut, bo na tych zdjęciach ostatnich ma fałdki na brzuchu jak siedzi...
halbina pisze:no to zaczynamy odchudzać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 324 gości