Mamrotku,
zebrało mi się z radości na łezki. Dziękuję za to prześliczne zdjęcie Kropci. Cały czas myślę o Was i jestem z Wami.
Słodkie pozdrowienia
Tinka
Moderator: Moderatorzy
Mamrotku,
sheridan, akurat początkowa dawka jest przerażająco ważnasheridan pisze:Tak czy tak od czegoś musisz zacząć, i może nie jest już tak przerażająco ważne, co wybierzesz. Ważne jest monitorowanie poziomu glukozy, co się dzieje w organizmie - i podejmowanie dalszych decyzji.
Mamrot pisze:Kłaniam się wszystkim słodziakom! czytam cały czas i jestem z Wami. Moja Kropeńka ciągle na kropelkach lub włoskach w systemie co 12 godzin. krążymy od 100 do 170. Krótki czas bez insuliny wydaje sie byc bardzo odległą przeszlością... ale ciągle mamy nadzieję, że wróci ! dieta niezmienne od ponad roku: Miamor delikatna mięsna przekąska kurczak/pstrag lub kurczak/szynka 200 g dziennie. kupujemy w zooplusie- tacka 100 gr przy zakupie 24 szt - 2,49 g/szt
Wiśniak pisze:Mamrot pisze:Kłaniam się wszystkim słodziakom! czytam cały czas i jestem z Wami. Moja Kropeńka ciągle na kropelkach lub włoskach w systemie co 12 godzin. krążymy od 100 do 170. Krótki czas bez insuliny wydaje sie byc bardzo odległą przeszlością... ale ciągle mamy nadzieję, że wróci ! dieta niezmienne od ponad roku: Miamor delikatna mięsna przekąska kurczak/pstrag lub kurczak/szynka 200 g dziennie. kupujemy w zooplusie- tacka 100 gr przy zakupie 24 szt - 2,49 g/szt
Mamrot,
kurczak/szynka są OK.-5,56 węglowodanów ale już kurczak/pstrąg -11,11%. Może dlatego uciekła Ci remisja. Ja tę różnicę wychwyciłam u Filipa bo też zaczęły pojawiać się cukry ok 120. W porządku jest jeszcze kurczak/łosoś.
Kropeńka jest prześliczna!
Pozdrawiamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości