viewtopic.php?f=1&t=46947&p=9465318#p9465318 !!!!!!!
Afiain ma pod opieką dwie rybnickie kotki - jedna po wypadku komunikacyjnym - miała być sterylizowana ale nie je, dług w lecznicy rośnie, druga kotka ze szpitala z uszkodzonym łokciem - ma go teraz w gipsie.
Dług w lecznicy za te 2 kotki to ponad 270zł, nie mamy go z czego zapłacić. Dług rośnie za każdy kolejny dzień pobytu i leczenie niejedzącej kotki po wypadku. Kotkę w gipsie afiain zabrała do domu, aby zaoszczędzić na kosztach przechowania w lecznicy.
Fundacja PJD pomaga tylko w zakresie zabiegów sterylizacji/kastracji, ale nie leczenia kotów nie poddanych aktualnie tym zabiegom (zakręciłam - jak kot do zabiegu wymaga leczenia to fundacja to pokrywa, kociąt czy dorosłych kotów leczonych z innych powodów to nie obejmuje).
Potrzebujemy pomocy - można brać udział w bazarku, można zapłacić fakturę za leczenie prosto na konto lecznicy, można też wpłacić na moje "kocie konto" a ja te pieniądze przekażę do lecznicy (nr konta w pierwszym poście - konto do wpłat bazarkowych, nie mylić z kontem fundacji).