WRO KOCIE PODZIEMIE cz IV.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 30, 2012 11:47 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:a to nasz najnowszy tymczasik, znaleziony na parkingu przy tesco, obecnie w DT u Eli
ma około 1,5 miesiąca :) nazwany Mikołajem :kotek:
Obrazek
Obrazek

mały ma dom tymczasowy tylko do 8 listopada, jeśli do tego czasu się nie wyadoptuje czy ktoś mógłby przygarnąć malucha na dom tymczasowy ? sprawa pilna, jeśli nie znajdzie domu będzie musiał trafić do schroniska , proszę też o ogłoszenia dla maluszka, przypomnę, został znaleziony na parkingu przy tesco, nie było możliwości aby go nie zabrać stamtąd

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto paź 30, 2012 15:22 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:a to nasz najnowszy tymczasik, znaleziony na parkingu przy tesco, obecnie w DT u Eli
Obrazek
Obrazek

mały ma dom tymczasowy tylko do 8 listopada, jeśli do tego czasu się nie wyadoptuje czy ktoś mógłby przygarnąć malucha na dom tymczasowy ? sprawa pilna, jeśli nie znajdzie domu będzie musiał trafić do schroniska , proszę też o ogłoszenia dla maluszka, przypomnę, został znaleziony na parkingu przy tesco, nie było możliwości aby go nie zabrać stamtąd

Gosiu wyślij mi wszystkie jego zdjęcia jakie masz i opis, no i kontakt do Ciebie. Na PW wyślę Ci mojego maila.

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Wto paź 30, 2012 15:47 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:
Obrazek
Obrazek

:!: :?

jessi74

Post » Śro paź 31, 2012 7:45 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

A ja wczoraj dostałam informację, że w śmieciach koło hotelu na Legnickiej, od strony śmietników biegają 2 maluszki, kotka się tak okociła. Dziewczyna, która dała mi znać, nie mieszkam tam, i nie ma jak codziennie ich karmić. Tak czy siak, to nie miejsce dla maluchów. Ona nie może ich zabrać, bo właśnie usiłuje coś zrobić z grupą 13 kociaków ze wsi. Może ktoś się zlituje lub będzie mieć jakiś pomysł. :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro paź 31, 2012 9:31 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

turkawka pisze:A ja wczoraj dostałam informację, że w śmieciach koło hotelu na Legnickiej, od strony śmietników biegają 2 maluszki, kotka się tak okociła. Dziewczyna, która dała mi znać, nie mieszkam tam, i nie ma jak codziennie ich karmić. Tak czy siak, to nie miejsce dla maluchów. Ona nie może ich zabrać, bo właśnie usiłuje coś zrobić z grupą 13 kociaków ze wsi. Może ktoś się zlituje lub będzie mieć jakiś pomysł. :(

:!:

jessi74

Post » Śro paź 31, 2012 9:43 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:
turkawka pisze:A ja wczoraj dostałam informację, że w śmieciach koło hotelu na Legnickiej, od strony śmietników biegają 2 maluszki, kotka się tak okociła. Dziewczyna, która dała mi znać, nie mieszkam tam, i nie ma jak codziennie ich karmić. Tak czy siak, to nie miejsce dla maluchów. Ona nie może ich zabrać, bo właśnie usiłuje coś zrobić z grupą 13 kociaków ze wsi. Może ktoś się zlituje lub będzie mieć jakiś pomysł. :(

:!:

Czy ktos mógłby pomóc maluszkom ze śmietnika przy Legnickiej :?: :!:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro paź 31, 2012 9:53 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:
Obrazek
Obrazek

jak się okazało , maluszków było więcej, ktoś zostawił je w kartonie przy tesco :? pozostałe zabrała inna wolontariuszka

jessi74

Post » Śro paź 31, 2012 10:16 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:
jessi74 pisze:
Obrazek
Obrazek

jak się okazało , maluszków było więcej, ktoś zostawił je w kartonie przy tesco :? pozostałe zabrała inna wolontariuszka

ogłoszenia dla Mikołaja pilnie szukamy mu domku
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... claw,75946
http://www.morusek.pl/ogloszenie/132753 ... -Wroclaw-/
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z427173088
http://alegratka.pl/ogloszenie/malenki- ... 64531.html
http://tablica.pl/oferta/malenki-mikola ... 1L5ow.html
i GW

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro paź 31, 2012 15:18 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

sa tam 3 maluszki ok miesięczne, spią w mokrym tunelu na ziemi w deskach. Matka przyszła je nakarmić jak tam była... Ludziska zostawili tam jakies suche jedzenie z liśmi i woda.
Trzeba odsunąc deski i jeszcze takie małe kociaki mozna by było złapać a matkę do sterylizacji, macie jakis pomysł jak pomóc tym maluchom. :oops:
Gdzie by je zabrać...

jessi74

Post » Czw lis 01, 2012 15:29 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Byłam koło hotelu na Legnickiej wczoraj wieczorem i dziś przed południem zanieść im jedzenie. Wczoraj spotkałam mamę kociakow - siedziała na deskach i udało mi się dosyć blisko podejść. Maluchów nie udało mi się zobaczyć - były schowane. Dzisiaj bardzo padało więc nie widziałam nawet kotki. Zostawiłam tylko jedzenie. Biedna kicia i maluszki :( obok tak ruchliwej ulicy nie mają raczej szans na przeżycie. Poza tym są ma widoku, co też może być zgubne ;(
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw lis 01, 2012 17:32 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Mają. Całą 4 złapane. Później napiszę więcej, teraz idę jeść :]
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw lis 01, 2012 19:30 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

oo :ok: :1luvu: , teraz przeczytałam o rodzince
ja natomiast chcę sie wesołą nowina podzielić, dziekując tez za głosowanie w wyborach Miss i Mister i na moja Gusię.

isabell36 pisze:Podliczenia zrobione - liczyły 3 osoby ponieważ są niewielkie rozbieżności w punktacji podaję tutaj jedynie zdobyte miejsca, punktacja szczegółowa będzie na pierwszej stronie w odpowiednim poście, mam nadzieję, że podliczenie Kociary będzie podobne bo mi się dostanie :?

:1luvu: BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM LICZĄCYM :1luvu:

WYNIKI

I miejsce i tytuł MISS października- zdobyła GUSIA od Thorkatt
I miejsce i tytuł MISTERA października - zdobył BYCZEK od jasdor

II miejsce i tytuł WICE MISS października - zdobyła PYZA od jasdor
II miejsce z i tytuł WICE MISTERA października - zdobył GUTEK od KITA-RZESZÓW

III miejsce i tytuł II WICE MISS października - zdobyła BELLA od isabell36
III miejsce i tytuł II WICE MISTERA października - zdobył TORO od wilber

najmniej punktów w tej edycji zdobyli:
KARMEN od Aaaśka :cry:
MAJTEK od EVA2406 :cry:

miło mi jako pierwszej złożyć gratulacje wszystkim biorącym udział

w tej edycji uzbieraliśmy 280 zł :dance2: :dance: :dance2: :dance:
czyli połowę kwoty z zeszłomiesięcznej edycji ale i tak jest dobrze :1luvu:

GRATULACJE

PS. jako skarbnik wyborów proszę aby miss i mister podali jak najszybciej beneficjentów, którym zostaną przekazane pieniądze

PS.2 jako fundatorka nagrody za drugie miejsce proszę KITA-RZESZÓW i jasdor o wybranie nagrody pocieszenia (link w moim podpisie).

fundatorów pozostałych nagród proszę o kontakt z obdarowanymi

Na beneficjenta Gusia wybrała wrokotki,otrzymaja wsparcie 1/2 zebranej kwoty :dance: wiec proszę mi przesłać dokładne wszystkie dane do przelewu
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw lis 01, 2012 19:31 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

:piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 01, 2012 19:37 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

:ok:

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw lis 01, 2012 21:37 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz. III

Rodzinka czyli Wszystkich Świętych z natasza25:

Mamcia - proponowane imię - Morticia (mama z Rodziny Addamsów)
Obrazek

Najmniejsza dziewczynka z początkami kociego kataru. Proponowane imię - Rąsia (od Rączki z Rodziny Addamsów)
Obrazek

A tutaj pozostała dwójka rodzeństwa. Jedno to chłopiec, drugie płeć nieznana. Chłopiec - proponowane imię - Drakula. Drugie w zależności od "pci": Fester (gruby i łysy wujek z Rodziny Addamsów) lub Wednesday (córka córka Gomeza i Morticii z Rodziny Addamsów)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

[poprzednia][następna]