KOCHANI MIAUOWICZE!!!
To juz rok odkad wystartowala pierwsza edycja tego konkursu, autorstwa urwiniu

Zabawa byla naprawde znakomita, cel wspanialy, choc nasza wspolna pomoc dzieki tym konkursom to i tak kropla w morzu potrzeb beneficjentow, ale ciesze sie bardzo, ze choc ta kropelka moglismy sie podzielic.

Nacieszylam oczy tak nieziemskimi widokami kocimi, ze slow zachwytu brak

No poproatu co miesiac czulam sie jak w kocim raju

Same kocie pieknosci, cuda nad cudami

Byly chwile wesole, byly lzy wzruszenia podczas czytania kocich historii, byly i chwile smutne, gdy dowiadywalam sie, ze ktorys z kandydatow z poprzednich edycji powedrowal za TM.
Ale przede wszystkim bylo bardzo duzo emocji

Zdarzylo sie po drodze kilka drobnych nieporozumien i zgrzytow, ale nie szkodzi, to nie wazne. Bylo-minelo.

Prowadzenie tego konkursu nie bylo latwe, kosztowalo sporo pracy, czasu, cierpliwosci, ale to byla bardzo przyjemna praca, choc troszke ciezka, ale takie zmeczenie lubie, jest bardzo motywujace

Dziekuje bardzo:
Izie:
-za bycie skarbnikiem przez wiekszosc edycji-to wlasnie sprawialo mi najwieksza trudnosc, gubilam sie w tych rozliczeniach, a Ty zrobilas to tak dokladnie, tak perfekcyjnie, jak ja chcialam a nie potrafilam.
-za przeogromna pomoc w prowadzeniu tego konkursu, kiedy ja zmagalam sie z problemami komputerowymi-nie wiem, jak bym sobie poradzila bez Ciebie

Jestes niezastapiona

Myszolandii - rowniez za pomoc
wszelkiego rodzaju, za rady, za dzielenie sie swymi spostrzezeniami
uczestnikom- za udzial w zabawie

Duzym uczestnikow - za zgode na udzial swego kotomstwa w tych konkursach

i za nieraz "nadprogramowe" drobne wplaty
sponsorom nagrod - za hojne obdarowywanie zwyciezcow i za nagrody pocieszenia
glosujacym - za to, ze mimo za kazdym razem ciezkiego wyboru oddawaliscie swoje glosy
beneficjentom - za potwierdzanie wplat
ale przede wszystkim dziekuje urwiniu za zapoczatkowanie tej zabawy, bo to dzieki niej wszystko sie zaczelo tutaj
Jak wiecie to byla ostatnia edycja mojego autorstwa. Jesli beda jeszcze kiedys dalsze-to jedynie moge byc w charakterze pomocnika, ale czy beda, jak czesto i na jakich zasadach-to juz nie bedzie zalezalo ode mnie. Moge podsunac swoje propozycje, podpowiedziec cos, ale ostateczny wybor bedzie nalezal do autora/ki kolejnych edycji.
Dziękuję wszystkim za wyśmienitą zabawę, było warto się pomęczyć!