w nawrazieczego, jutro jeszcze Ci posle smsa, gdybys na Miau nie wchodzila
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Takie dziczące wysyłam do Szwajcarii...Agneska pisze:Hanelko, moze zrobimy jakies drobne "machniom"?Mam dwa mlode dziczace do dooswojenia...
hanelka pisze:Zuz![]()
Dzięki dziewczyny
Bardzo mi smutno dzisiaj...
Byłam przez chwilę przerażona, ale wygląda na to, że zdążyłaś ewakuować czarnidła.Discordia pisze:Ojej, trzymam kciuki zeby juz wiecej nie bylo chorutkow. A Tinka i owszem, sie rozkichala, ale u mnieNo chyba ze czegos nie wiem
Tinka z Olkiem dostali zastrzyk wczoraj, a co do Ciastka wet stwierdzil ze poradzi sobie bez wspomagaczy, bo to duzy silny kocur jest.
Reklamacja jak najbardziej uzasadniona! Co to ma znaczyć, że kot nie dość, że nie wypełnia podstawowych kocich obowiązków, to jeszcze destrukcję wprowadza i sabotaż kocich powinności! Już ja z nią pogadam! Powiedz jej, że na piechotę będzie wracała.Discordia pisze:A i zglaszam reklamacjeMowilas ze nam sie Tinka do lozka wpakuje. Nie dosc, ze sie nie wpakowala, to jeszcze wyprowadzila moje kocury z sypialni i spimy sami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości