Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Lidka może podaj tez nr konta Iwonie, żeby chętnym na pw na FB podawała, bo przecież przyda ci się kasa na pokrycie kosztów weterynarza itp.
zrób Lidkę współorganizatorem, żeby mogła edytować albo ja będę kopiowaćissey32 pisze:Dotychczasowe wiadomości o kociastych uzupełniłam w opisie wydarzenia na FB. Nie będę miała dostępu do internetu do jutra rana. Na wydarzenie zostało zaproszonych ponad 800 osób, więc może ktoś mógłby umieścić posty z aktualną sytuacją, jak będzie coś wiadomo.
Lidka, czy miałabyś czas rozwiesić papierowe ogłoszenia? Może udałoby się powiesić je w lecznicy, w której są teraz kotki?
I może masz możliwości, aby umieścić apel na stronie jakieś fundacji prozwierzęcej.
issey32 pisze:Otrzymałam, dziękuję.
Mam tylko nadzieję, że wysłałam do właściwej osoby, bo było kilka o tych samych personaliach...
Karolek(ona) pisze:issey32 pisze:Otrzymałam, dziękuję.
Mam tylko nadzieję, że wysłałam do właściwej osoby, bo było kilka o tych samych personaliach...
bez zdjęcia i mało znajomych - to Lidka, i ma w znajomych mnie
lidka02 pisze:Dziewczyny nie ma co na razie z kątem bo nie wiadomo czy ktoś będzie chętny , a też nie wiem czy wet by chciał żeby jego konto lecznicy było na fb.Zaczekajmy po południu będe wiedziała co z kotkami to napisze .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości