Moderator: Estraven
MilaM pisze:Z góry chciałabym bardzo przeprosić za zaśmiecanie wątku ale mam ogromna prośbę do kamari; pisałam już w wątku Panleukopenia czy mykoplazmy?ale tam nikt nie zagląda:(
kamari , z tego co tam pisałaś to widzę, ze masz doświadczenie w mycoplasmach. Jeżeli możesz to proszę napisz na pw jak to wyglądało u Twoich kotków,czy w przebiegu tej choroby możne występować również kulawizna, czy mogłabyś podać mi namiary na Twojego lekarza wet., który potrafił leczyć Twoje kotki?
Jeszcze raz bardzo przepraszam,ale jest to dla mnie bardzo ważne:)!
zaraz napiszę pw.
,ze znalazłaś dla Mnie czas i bardzo szybciutko odpisałaś.
AnnAArczyK pisze:Przyczłapaliśmy się przywitać, siądziemy w kąciku i postaramy się nie przeszkadzać
MilaM pisze:A ten lab w którym wykonywałaś badania to ludzki czy tez lekarz wet pobiera krew i gdzieś wysyła?
kamari pisze:AnnAArczyK pisze:Przyczłapaliśmy się przywitać, siądziemy w kąciku i postaramy się nie przeszkadzać
Witamy ciocię Anię (o ile dobrze zgaduję) i zapraszamy do przeszkadzania
MilaM pisze:A ten lab w którym wykonywałaś badania to ludzki czy tez lekarz wet pobiera krew i gdzieś wysyła?
U nas nie ma wielkiego wyboru, wszystkie badania krwi są robione w ludzkim labie - czyli wet pobiera a ja wożę do labu żeby było szybciej.
i Duże buziaczki i mizianki dla Twoich kotków

kamari pisze:
Zdaje się, że Bianka zawozi gazety na Paluch.
U mnie idą na podściółkę dla młodszych sikawkowych![]()
MilaM, trzymam kciuki![]()
![]()
Bianka 4 pisze:kamari pisze:
Zdaje się, że Bianka zawozi gazety na Paluch.
U mnie idą na podściółkę dla młodszych sikawkowych![]()
MilaM, trzymam kciuki![]()
![]()
Zawoziłam ścinki z niszczarki do papieru. Ale od jakiegoś czasu już nie chcą, a poza tym nie zaryzykuję wycieczki do schroniska kiedy mam w domu nieszczepione maluchy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości