Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 30, 2012 20:34 Dwa starsze koty .Zostają na stałe w dt ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Byłam w Inowrocławiu trzy razy i ciągle ten sam widok po drodze koty , jakas kobitka da jesć i tyle .Ktoś kupił kamienice robią totalny remont a one same nie potrzebne wyrzucone koczują pod bramą podobno od wiosny :cry: ryczeć mi się chce .Każdy pedzi do przodu nikt się nie pochyli a koty wtulone w siebie , nie przeszkadzaja nie proszą pogodziły się z życiem przed brama .Dzis padało a one czekają czekają na swojego pana bo przecież kiedyś były małe, kochane są oswojone.Koty zabrałam do weta jutro będą badane są dorosłe , szary to staruszek bez zębów czym sobie zasłużył na to żeby mieć taką ohydną starość :cry: .Człowiek kim on jest skazując zwierze na takie cierpienia , nie wiem co z nimi zrobie boja się psów .Może pozwole im odejść na ulice je nie dam ... :( Po lewej brama gdzie kiedyś był ich dom.Wierne jak psy gineły w tłumie , tłumie bez serca i duszy.

Jeżeli ktoś by chciał wspomóc groszem dziadków tu podaje dane na dt ;)
Iwona Adamowska
ul.3Maja30/5
89-200 Szubin nr konta
BS Szubin 40 8164 0001 3001 0004 8594 0001
z dopiskiem "dla staruszków".

ROZLICZENIE
Karolek(ona) pisze:
Dostałam 3 wpłaty:
mb - 50zł
Villentretenmerth - 100zł
WeraW - 30zł
AgaPap - 50zł
issey32 - 50zł
anonim - 30zł meg11 - 15zł
alab108 - 20zł

parę osób się zadeklarowało po 25tym więc może uda się uzbierać po worku na domowe i nadworne kotki i jakieś puszeczki
swoja dorzutke podam na końcu, zobaczymy ile braknie

Moje
Tomek .k - 50zł DZIEKUJEMY

Na kastracje Marcela
meg11 - 15zł
alab108 - 20zł plus 40zł od ...
mb -50zł
20zł od kocurzyca41

Dziękujemy
:1luvu:
Ostatnio edytowano Czw gru 06, 2012 19:56 przez lidka02, łącznie edytowano 21 razy

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto paź 30, 2012 20:44 Re: PILNE WYRZUCONE JAK ŚMIECI POTRZEBNY DT .

O rany :cry: :cry: :cry: Kolejne biedy a teraz taki zastój w adopcjach a na temat tych ludzi wole sie nie wypowiadać :evil: :evil: :evil: Napisz może w tytule ze grozi im śmierć nie wiem co Ci doradzić :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 30, 2012 20:52 Re: PILNE WYRZUCONE JAK ŚMIECI POTRZEBNY DT .

Justa&Zwierzaki pisze:O rany :cry: :cry: :cry: Kolejne biedy a teraz taki zastój w adopcjach a na temat tych ludzi wole sie nie wypowiadać :evil: :evil: :evil: Napisz może w tytule ze grozi im śmierć nie wiem co Ci doradzić :cry: :cry: :cry:

Już nie mam siły dziś to mnie dobiła , padało myślałam że gdzieś się schowają nie one ciągle pod bramą ..Nie powinnam brać bo gdzie ale zabrałam , są u weta i co dalej .Myśle czym one sobie zasłużyły na taki los , spanie na zimnie w deszczu ..Tam nie ma żadnego miejsca same sklepy i szczelnie zamkniete bramy nie ma gdzie sie podziać .A one w miejscu gdzie się wychowały pewnie czekały pewnie pan wróci :cry: szok. Najgorsze że dzwoniłam do schroniska nie ma miejsca , do Kociej Doliny nie pomogą mówił że koty sa tam i mają to wszyscy w dupie .....To nie kociak że ktoś przygarnie one są stare a starość wiadomo nie potrzebna po co komu stare zwierze czy człowiek. :(one pogodziły sie z takim życiem nie prosiły o nic leżały obok podłego tłumu wtulone w siebie szok.

lidka02

Post » Wto paź 30, 2012 21:08 Re: PILNE GROZI IM ŚMIERĆ ale kogo to obchodzi.;(

Wiem doskonale co czujesz :cry: :cry: :cry: ja codziennie dostaje tel aby pomóc bo gdzie są koty w potrzebie że marzną boże gdzie jesteś :cry: :cry: :cry:
A napisz może na wątku seniorów ...
Ja nie moge Ci pomoc choć bardzo bym chciała :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 30, 2012 21:43 Re: PILNE GROZI IM ŚMIERĆ ale kogo to obchodzi.;(

Błagam w imieniu tych kotów, niech ktoś się nad nimi zlituje.
Nie rozłączajcie ich, oni jak jedno serce, jedna dusza. Jedno bez drugiego nie przeżyje.
Mały kącik w mieszaniu i miseczka, więcej im do szczęścia nie potrzeba.
Ja mam w domu 13 kotów, Lidzia jeszcze więcej. Nie możemy brać już kolejnych. Pomóżcie im i Lidzi, popytajcie wśród znajomych, to kochane koty, takie niesamowicie wierne. W schronisku też zgasną.

Lidziu, bardzo Ci dziękuję, że je wzięłaś :1luvu:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto paź 30, 2012 21:58 Re: PILNE GROZI IM ŚMIERĆ ale kogo to obchodzi.;(

Ładnie Iwoo1 napisałaś jedno serce jedna dusza dokładnie , zanim do nich doszłam były tak wtulone w siebie :cry: zawsze razem na dobre i złe .Ja bym je zabrała niech by się działo co chce ale mam trzy psy w mieszkaniu dwa duże a one boją się psów i tu mam problem........... :( może jakas fundacja ja na dniach musze je odebrać....i opłacić weta .

lidka02

Post » Śro paź 31, 2012 1:57 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

Może wydarzenie na fb by im pomogło.
Tylko teraz ludzie jeżdżą to może byc problem.
Może póki co jakiś hotel?
W domu mam już wyczerpany limit.
opiekuję sie też piwnicznymi mają dobre warunki ale to tylko piwnica. No i rządzą tam kocie prawa, ciężko wpasować się w grupę. To jednak 15 kotów. Trudno by było ryzykować.

Ale trzymam kciuki, żeby nie tak skończyło sie ich życie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 31, 2012 7:29 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

O kurcze :( Podrzuce chociaż kociaki z rana.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro paź 31, 2012 7:41 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

:(
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 31, 2012 8:12 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

podrzucimy, umie ktos im zrobic banerek?

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Śro paź 31, 2012 8:39 Re: PILNE WYRZUCONE JAK ŚMIECI POTRZEBNY DT .

lidka02 pisze: padało myślałam że gdzieś się schowają nie one ciągle pod bramą ..Nie powinnam brać bo gdzie ale zabrałam , są u weta i co dalej .

Napisz proszę, co wet stwierdził, jak ocenia ich stan zdrowia, wiek itd.

Proszę także o numer konta.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro paź 31, 2012 9:08 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

Zamówiłam banerek dla kociaków
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro paź 31, 2012 9:12 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

chociaż podniosę ... :cry:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro paź 31, 2012 9:14 Re: Dwa stare koty dt/ds PILNE lub EUTANAZJA za kilka dni ;(

:!: :!: :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[następna]