DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 17:09 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dana2509 pisze:Śnieżynka pokazała jaka potrafi być groźna :mrgreen:
Jakieś zmiany na lepsze?

Dzisiaj też dostała kroplówkę i trzeci antybiotyk, nie załatwia się z krwią i nie wymiotuje, ale dalej nie chce jeść.
joanna3113

Post » Sob paź 13, 2012 16:34 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Śnieżynka dzień zaczęła od jedzenia :D ale żeby nie było tak fajnie Feliksowi musiałam podać steryd, zaczęły się problemy z dziąsłami.
joanna3113

Post » Sob paź 13, 2012 19:18 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Jejku! Jak nie urok to s....ka i to dosłownie :?
Czy nie może być wreszcie tylko fajnie? :roll:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto paź 16, 2012 11:25 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

I jak? Czy leki zadziałały i biegunka trochę dała się opanować? Ja też niedawno miałam biegunki po suchej karmie i teraz w ogóle boję się suchą dawać.

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto paź 16, 2012 16:38 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

wat pisze:I jak? Czy leki zadziałały i biegunka trochę dała się opanować? Ja też niedawno miałam biegunki po suchej karmie i teraz w ogóle boję się suchą dawać.

Na szczęście biegunka opanowana, koty czuja się dobrze, niestety Calineczka bez zmian :roll:
joanna3113

Post » Pt paź 19, 2012 14:46 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Wpłynęło 68 zł z bazarku, Alu, Aniu bardzo dziękuję :1luvu:
joanna3113

Post » Pt paź 19, 2012 20:24 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Asiu to jest na kociarnię i koty w schronisku, a na Twój dt jest 84,00 :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob paź 20, 2012 11:40 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

alab108 pisze:Asiu to jest na kociarnię i koty w schronisku, a na Twój dt jest 84,00 :ryk:

No to ja jak zwykle wszystko pokręciłam. :oops: Ale i tak dziekuję :mrgreen:
joanna3113

Post » Czw paź 25, 2012 7:12 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Acana to generalnie moim zdaniem lepsza karma niż royal- wystarczy pilnie przestudiować skład, ja jestem zwolenniczką bezzbożówek. Problem w tym, że nagłe przestawienie z karmy, która zawiera kukurydzę i zboża na bezzbożówkę wysokobiałkową to jest totalne przeprogramowanie organizmu..i kot moze miec ogromne problemy, takze to nie musi byc wirusówka, tylko tak, jak Asia pisze- zmiana gwałtowna karmy...:( Royal też ma w składzie uzalezniacze, czesto koty nie mogą potem jeść innej karmy... ja juz royala pozegnalam, jemy głównie mokre bezzbożówki terra felis i power of nature i sucha orijena albo power of nature. I myslimy o barfowaniu troszku:) Pozdrawiam Asiu Ciebie, Twoj kręgosłup i Twoje koty :ok:

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Czw paź 25, 2012 11:21 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Jeden z moich kotów po Acanie miał alergiczną biegunkę. Wcześniej rozstroił sobie układ pokarmowy karmą Sanabelle na którą najwyraźniej był uczulony i jak próbowałam zamieniać na inne karmy to przy Acanie biegunka trwała. Biegł do kuwetki prawie zaraz po jedzeniu. Nie wiem czy to był wynik tego ze przedtem rozstroił jelita czy sama Acana też go uczula jakoś. Inne moje koty problemów nie miały. Teraz wszystkie jedzą Gastro Intestinal i jest dobrze

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto paź 30, 2012 22:56 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Asiu- co tam u Ciebie? Jak koteczki ?
Masz zapytania o adopcję?

dana.b

Post » Wto paź 30, 2012 23:18 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dana2509 pisze:Asiu- co tam u Ciebie? Jak koteczki ?
Masz zapytania o adopcję?

Danusiu domki o Śnieżynkę super fajne, a dałam na szybko ogłoszenia tylko na jednym portalu, dużo zapytań o Iśkę, ostatnie od osoby która wynajmuje mieszkanie z koleżanką i nie maja żadnego kota, oczywiście o zabezpieczeniach nie ma mowy :twisted:
joanna3113

Post » Śro paź 31, 2012 0:00 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Czyli nie jest źle, choć mogłoby być lepiej.
Tak to jest z tymi wynajmowanymi mieszkaniami. O niczym nie można samemu decydować. Szkoda.
A Isia musi być z innym kotem, czy może być jedynaczką?

dana.b

Post » Śro paź 31, 2012 9:09 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dana2509 pisze:Czyli nie jest źle, choć mogłoby być lepiej.
Tak to jest z tymi wynajmowanymi mieszkaniami. O niczym nie można samemu decydować. Szkoda.
A Isia musi być z innym kotem, czy może być jedynaczką?

Iśka musi mieć towarzystwo, najlepiej podobne z charakteru do Śnieżynki albo Czarusia, gówniarstwo potrafi pogonić Taszeńkę :roll:
joanna3113

Post » Śro paź 31, 2012 20:11 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

UWAGA :!: UWAGA :!: ZAPRASZAMY NA BAZAREK viewtopic.php?f=20&t=147656
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]