PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 29, 2012 21:03 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Super wieści !!! dłuuugi dzień w pracy i takie pozytywne info :) czarnuszek piękny :1luvu:

KTO MOŻE DAĆ TDT DLA 3 MALUSZKÓW (2 czarne i marmurek)- tylko na tydzień !!!! kolejna kotka mogłaby mieć domek, szkoda czekać....mogę pomóć łapać maluchy jakby coś

założę wątek na kotach o TDT na tydzień

-------

jakkolwiek - faktycznie przedstawiciel handlowy to mogłaby być moja przyszłość :lol: :lol:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon paź 29, 2012 21:16 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Czarnuszek już poszedł do nowej rodziny. Babeczka zrobiła na mnie super dobre wrażenie, dała mi maila, żebym mogła jej napisać jaką karmę kupować, będzie wysyłać regularnie zdjęcia :)

jakkolwiek

Od: Nie paź 14, 2012 8:36

Post » Pon paź 29, 2012 21:18 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

:dance: :dance: :dance: :kotek: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 29, 2012 21:30 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

założyłam wątek na kotach o TDT viewtopic.php?f=1&t=147603&p=9341649#p9341649

Ula wstaw proszę fotki maluszków (zostały same dziewczynki - 2 czarne i 1 marmurka-pręguska)

adzi

Post » Pon paź 29, 2012 23:34 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Ej marmurki sa 2- jedna ta taka wychudzona ze zdjec, a druga ta co w okienku siedzi malenka- ktoras z nich miala do smarti jechac
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon paź 29, 2012 23:40 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Oto 1sza marmurka chudzinka :(

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Goyka

Post » Pon paź 29, 2012 23:45 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

A to 2ga malenka

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Goyka

Post » Wto paź 30, 2012 7:43 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Tak, marmurki są 2, ja mogę wziąć tylko te maluchy, które na 100% się udomowią i znajdą dom stały. Ten większy marmurek jest w komplecie z czarnym z plamką na japce, są nierozłączne, liżą się nawzajem i w ogóle :D Trzeba by wziąć je w komplecie, z resztą są w tym samym wieku na oko. Tamte maleństwa się udomowią w 1 wieczór, na większe potrzeba więcej czasu, którego ja niestety nie mam.
A ta większa marmurka wcale nie taki chudziak, nie różni się budową od swojego czarnego przyjaciela. Niemniej warto byłoby znaleźć im dom, temu kocurowi, który niechcący był zabrany na sterylkę też- bardzo grzeczny kocurek, stosunkowo szybko powinien się zaprzyjaźnić z człowiekiem.

jakkolwiek

Od: Nie paź 14, 2012 8:36

Post » Wto paź 30, 2012 18:05 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Halo sluchajcie jest TDT dla kociakow, potrzebna pomoc w lapance dziś wieczorem kto moze pomoc??
Obrazek

Goyka

Post » Wto paź 30, 2012 22:23 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

wkleiłam podwójnie. post poniżej
Ostatnio edytowano Wto paź 30, 2012 22:47 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Post » Wto paź 30, 2012 22:24 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

przeklejam z kotów:

dzieciaki złapane - pręguska i jedna czarnulka są bardzo śmiałe. Przyszły za mamą do jedzenia, od razu złapałam je z ręki. Druga czarnulka została ukryta za śmietnikiem, mama po nią wróciła wtedy też są schwyciłam. Maluchy śliczne, zdrowe (jedna czarna ma mini załzawione oczka), dały się bez problemu złapać, nie bały się mnie.

Na początku pierwszy ze wszystkich kotów wyszedł pręgusek/pręguska ten nieco większy. W realu mniejszy (edit mysłałam o zdjęciu, że na zdjęciu większy się wydaje), myślałam, że to jego mam łapać. Myślę , że ma ok 2,5 mieś. Wzięłam go za kark, ale zorientowałam się że to nie kot, którego winnam łapać, bo ma mniej białego 8) Cały czas się kręcił przy mnie, wchodził na klatkę łapkę jak łapałam mamuśkę. Super jest.

Jakkolwiek spróbuj i jego teraz popromować, bo szkoda go. Super kociak, warto dać mu szansę.

Za jednym zamachem chciałam złapać mamę - była 3 razy w klatce , ale coś nie zadziałało, klatka się nie zamykała, albo była zbyt "wrażliwa" i zamykała się sama. NIe wiem co się stało. BYło już późno, przed 20, a miałam jeszcze coś do załatwienia i w sumie dopiero do domu weszłam.

----------

Ula zrób im trojmiasto.pl wyróżnione, naprawdę warto, bo jest po prostu największy odzew.

Możesz do czarnuszków wykorzystać zdjęcie/a tego poniedziałkowego kocurka, o zdjęcia burani trzeba będzie Izę poprosić jak maluchy się już zadomowią. Może i burania by tu znalazła dom, to smarti dałaby DT jakiejś innej biedzie. Tekst ogłoszenia weź mój, skoro ludzie dzwonią.

Priorytetem są sterylki tych kilku kocic (chciałam od razu matkę dać na steryl , żeby jakkolwiek miała o 1 mniej, ale sprzęt nie zadziałał :twisted: ). no i fajnie byłoby jakby i ten burasek/a znalazła DT, póki jest do szybkiego oswojenia. Jeden pingwinek równolatek też się cały czas się koło mnie kręcił.

BYło już ciemno i padał deszcz, ale udało się.

No i bardzo dziękuję Izie - super dziewczyna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieję , że wstawi nam zdjęcia. WIem, że maluchy zjadły i zainstalowały się w kontenerku z termoforem :D Super są.

Miejsce okropne i przygnębiające, przed wysiedleniem. Te koty które zostaną będą miały duży problem, bo ludzi (=codziennego karmienia) nie będzie. Im mniej tam ich będzie tym lepiej, bo przyszłości tam nie mają. Po zimie i kolejnych ciążach będzie ich tam pewnie z 25 więc niewesoło.

EDIT. stylistyka
Ostatnio edytowano Wto paź 30, 2012 22:46 przez adzi, łącznie edytowano 2 razy

adzi

Post » Wto paź 30, 2012 22:33 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

super udana akcja ! :ok: :ok: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto paź 30, 2012 23:09 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Smarti a Ty chcialas wziac na DT chlopaka czy dziewczyne? Moze Ty bys wziela tego 2,5 mies preguska ze zdjec powyzej on jest taki cudny i zostal na tym mrozie mimo ze się prosil zeby go zabrac :(
Obrazek

Goyka

Post » Śro paź 31, 2012 0:52 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

którego konkretnie masz na myśli-bo ja się gubię..pokaż fotę.

idzie ocieplenie :D co najmniej tydzień :ok:
dajcie najpierw intensywne, chwytające za serce ogłoszenia-tydzień to dużo czasu dla kociaka :!: , jeśli będzie dużo ogłoszeń i jest wielka szansa że pójdzie bezp. do domku.

-ja szczegółowo opisałam co mogę,czego nie, kilka postów wyżej-zanim wezmę muszę znać charakter-bo dzikusów mam niestety nadmiar..

i mam jeszcze dorosłego Gdańszczanina sprzed roku który mimo że cudowny to domku nie znalazł :roll: także lekko nie jest...

smarti

Post » Śro paź 31, 2012 7:59 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Goyka pisze:Oto 1sza marmurka chudzinka :(

Obrazek

Obrazek

Tego bidulka mam na mysli
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]