Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 30, 2012 16:02 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

super :ok:
Maciuś już coraz bliżej własnego domku :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto paź 30, 2012 16:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Caragh pisze:Odszedł szczeniaczek na parwo... :cry:
Nie będę smęcić więc, przywitam się tylko :1luvu: :1luvu: :1luvu: i sobie pójdę :(

Moniś-przytulam :1luvu: :1luvu: :1luvu: -każda śmierć tak boli :( :( :(
Betaka pisze:
kropkaXL pisze:Oby wszystko poszło jak po masle, bo już zaczynam panikować!

Na pewno się wszystko uda, innej opcji nie ma, więc prosze nie panikować. :ok:
Beatko-jakbys mnie nie znała :lol:
cytryna pisze:super :ok:
Maciuś już coraz bliżej własnego domku :D
Weroniś-a mi smutno, bo tak ciężko oddawać koty, a zwłaszcza takie słodkie malce!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 30, 2012 18:21 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasieńko, witam znowu po kilkudniowej przerwie i pozdrawiam :) .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 30, 2012 18:38 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Czesc Kasiu, dopiero doczytuje, bo ostatnio nie wiem, jak sie nazywam. W sobote bylam w Lublinie, wczoraj po pracy w Zawierciu, oczywiscie w celach kocio-transportowych :)
Ciesze sie, ze maluch ma swietny dom. Transport juz nieporzebny? Do Olsztyna jakby co zawsze dam sie sciagnac ;)
Widze, ze sa juz nawet polaczenia ponizej 4 godzin, hehe. Po jednym dziennie ale zawsze.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto paź 30, 2012 19:19 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

vip pisze:Kasieńko, witam znowu po kilkudniowej przerwie i pozdrawiam :) .

Witaj Gosiaczku i nie daj się dołowac !!!!!!
Arcana pisze:Czesc Kasiu, dopiero doczytuje, bo ostatnio nie wiem, jak sie nazywam. W sobote bylam w Lublinie, wczoraj po pracy w Zawierciu, oczywiscie w celach kocio-transportowych :)
Ciesze sie, ze maluch ma swietny dom. Transport juz nieporzebny? Do Olsztyna jakby co zawsze dam sie sciagnac ;)
Widze, ze sa juz nawet polaczenia ponizej 4 godzin, hehe. Po jednym dziennie ale zawsze.

Grażynko-nawet pisałam PW do Ciebie, ale jak sie okazało,że znalazlam transport, to wykasowałam,ale jakby co w przyszłości, to bedę Cie prosiła o pomoc-mogę?

Rozmawiałam długo z Anią,-biedna zamartwia się,że maluch od razu zostanie sam, bo dotrze do Nich dopiero w niedzielę wieczorem, a w poniedziałek oboje ida do pracy, ale trudno!-nic lepszego nie udało mi sie zorganizować-maluch bedzie musiał dać sobie radę!
Ania obiecała,że jak maluch do Nich dotrze, zaloguje się na forum, by nas informować -baaardzo się cieszę!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto paź 30, 2012 20:43 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Fajne wieści Kasiu...i tak trzymaj...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto paź 30, 2012 21:29 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia i jego Domku kochanego :1luvu: :1luvu: :1luvu: No i będziemy niecierpliwie czekać na wieści :wink: :ok: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 31, 2012 6:13 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kropkaXL pisze:Grażynko-nawet pisałam PW do Ciebie, ale jak sie okazało,że znalazlam transport, to wykasowałam,ale jakby co w przyszłości, to bedę Cie prosiła o pomoc-mogę?

Jasne, przeciez nie mieszkasz na koncu swiata :) Przez Olsztyn spokojnie mozna organizowac transport.

Arcana

Post » Śro paź 31, 2012 6:23 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Tak, tylko w taką pogodę nie ma jak zsynchronizować przewozu, by nie czekac z kotem w transporterze na dworcu :( -z Morąga jeszcze trzeba dojechać i choć to tylko ok 50 km, to dojazd z pociągiem z i do Warszawy trzeba zgrać, a to juz proste nie jest :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 31, 2012 13:07 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Trzymam mocno kciuki Kasiulek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 31, 2012 14:24 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

:ok: za cudnego, pulchniutkiego Maciusia i jego nowe, dobre życie :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro paź 31, 2012 16:50 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kropkaXL pisze:Tak, tylko w taką pogodę nie ma jak zsynchronizować przewozu, by nie czekac z kotem w transporterze na dworcu :( -z Morąga jeszcze trzeba dojechać i choć to tylko ok 50 km, to dojazd z pociągiem z i do Warszawy trzeba zgrać, a to juz proste nie jest :(

Masz racje, przy takim laczeniu potrzebny jest albo transport samochodowy do Olsztyna, albo ktos w Olsztynie, kto przetrzyma kociaka pare godzin i dostarczy na dworzec. Malo jest pociagow Morag - Olsztyn i trudno liczyc na ich punktualnosc. W grudniu zmienia sie rozklad jazdy, zobaczymy, co wymyślą :)

Zycze maluchowi spokojnej podrozy do domu :ok:

Arcana

Post » Śro paź 31, 2012 17:55 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dzięki dziewuszki!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko!

Grażynko-zobaczymy-póki co ani o Polę, ani o Timka nikt nie pyta-ta dziewczyna z Łukty, rzekomo zainteresowana Polą juz sie nie odezwała :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 31, 2012 19:12 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Cześć Kasiu wieczorową porą...To sobie dalej :ok: potrzymam i pomarzę o domku dla Polci i Timurka....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw lis 01, 2012 14:07 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dla mojego Taty, dla Babci, dla wszystkich bliskich moich forumowych przyjaciół, dla Antosi, dla Pyni, dla Arielka, dla wszystkich forumowych kotów, dla tych wszystkich bezimiennych, którym nie dalo sie pomóc-światełko pamięci zapalam i pochylam głowę w zadumie nad kruchością życia :(

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]