Mały Kotek Tygrysek szuka domu, Koszalin i okolice.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 27, 2012 13:08 Mały Kotek Tygrysek szuka domu, Koszalin i okolice.

Witajcie Miłośnicy Kotów. W piątek wracając po południu z pracy usłyszałam przeraźliwe miauczenie. Podeszłam bliżej i moim oczom ukazał się mały Kotek, który narażony był na liczne niebezpieczeństwa. Nie zastanawiając się dłużej zabrałam malucha. Kotek był bardzo przestraszony. Nie mogłam Go zostawić na pewną śmierć. Od razu zaszłam do weterynarza, który oznajmił, że jest to Kocurek i ma około 6 tygodni. Maluch został odrobaczony i odpchlony. Ma założoną książeczkę zdrowia. Póki co przebywa u mnie w domku, ale sama mam 10-cio miesięczną kotkę, która niestety traktuje go jak intruza, syczy i warczy. Koteczek je już mokrą karmę oraz pije wodę, lecz nie potrafi jeszcze korzystać z kuwety,ale myślę,że za parę dni się nauczy.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dla Kocurka kochającego domu, który potrzebuje teraz dużo miłości. Posiadam dla Maluszka kuwetę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mmartuchaaa

Od: Sob paź 27, 2012 13:00

Post » Sob paź 27, 2012 13:12 Re: Mały Kotek Tygrysek szuka domu, Koszalin i okolice.

:ok: uratowałaś gnojka :1luvu:
Ekhem, syki starszej siostry szybko miną :oops:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto paź 30, 2012 14:26 Re: Mały Kotek Tygrysek szuka domu, Koszalin i okolice.

Śliczne maleństwo :)
alix76 pisze:Ekhem, syki starszej siostry szybko miną :oops:

:D :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto paź 30, 2012 15:06 Re: Mały Kotek Tygrysek szuka domu, Koszalin i okolice.

Witaj na forum :-)
Życzę szybkiego znalezienia domku dla malucha.
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09