alab108 pisze:Dziewczyny nie martwcie się, odwiedzę Was, tylko dobrze by było gdybyście w jednym miejscu się znalazły. Czy jest taka możliwość?
Przyjeżdzasz do Warszawy?
Moderator: Estraven
alab108 pisze:Dziewczyny nie martwcie się, odwiedzę Was, tylko dobrze by było gdybyście w jednym miejscu się znalazły. Czy jest taka możliwość?
alab108 pisze:Iwonuś, myślisz, że dom bez klamek jest w Warszawie? Najbliżej to chyba w Tworkach
Bo my tu o domu bez klamek rozmawiamy
ruda32 pisze:alab108 pisze:Iwonuś, myślisz, że dom bez klamek jest w Warszawie? Najbliżej to chyba w Tworkach
najbliższe Tworki a jakie ładne otoczeniepiękny park
puszatek pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:Iwonuś, myślisz, że dom bez klamek jest w Warszawie? Najbliżej to chyba w Tworkach
najbliższe Tworki a jakie ładne otoczeniepiękny park
kiedy Cię wypuścilijak Kuba
kocurzyca41 pisze:Pusiu i Wy naprawdę chcecie do domku bez klamek?.... Mogę pogadać z kim trzeba...
ruda32 pisze:kocurzyca41 pisze:Pusiu i Wy naprawdę chcecie do domku bez klamek?.... Mogę pogadać z kim trzeba...
Takie masz możliwości ?
Co jeszcze możesz?
ruda32 pisze:kocurzyca41 pisze:Pusiu i Wy naprawdę chcecie do domku bez klamek?.... Mogę pogadać z kim trzeba...
Takie masz możliwości ?
Co jeszcze możesz?
kocurzyca41 pisze:ruda32 pisze:kocurzyca41 pisze:Pusiu i Wy naprawdę chcecie do domku bez klamek?.... Mogę pogadać z kim trzeba...
Takie masz możliwości ?
Co jeszcze możesz?
Aniu niewiele..Ale powywozić na psychiatrię mogę....![]()
alab108 pisze:Iwonuś, myślisz, że dom bez klamek jest w Warszawie? Najbliżej to chyba w Tworkach
alab108 pisze:Dziewczyny podpowiedzcie, co jest na Sobieskiego? Nie znam zupełnie Warszawy
alab108 pisze:Dziewczyny podpowiedzcie, co jest na Sobieskiego? Nie znam zupełnie Warszawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 621 gości