kalair pisze:Zależy..![]()
Od czego? Toć to Ona grozi, że wróci!
Moderator: Estraven
kalair pisze:Zależy..![]()

Caragh pisze:kalair pisze:Zależy..![]()
Od czego? Toć to Ona grozi, że wróci!![]()
Tak bede sie wylegiwac w czwartek i ptkalair pisze:
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:cytryna pisze:kalair pisze:Reklama no limit![]()
Plusa bodajże.
dawno żadna reklama tak mnie nie rozbawiła![]()
i już nawet nie chodzi o te łby w lodówce tylko o dygnięcie otwierającego
O to to! On jest cuuudny!![]()
![]()
![]()
A tą drugą znasz? Podobna, tylko stoją.
no poprzednie reklamy z tymi mafiozami od 7 boleści były denne, już wolałam z Mumio, ale ta jest dobra jak w rytm jakby chciał się pokiwać ale się powstrzymuje jednak![]()
bo ta z Ewelinka była drętwa
Jaka z Ewelinką??? A Mumio moim zdaniem miało naj naj naj!![]()

Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:cytryna pisze:dawno żadna reklama tak mnie nie rozbawiła![]()
i już nawet nie chodzi o te łby w lodówce tylko o dygnięcie otwierającego
O to to! On jest cuuudny!![]()
![]()
![]()
A tą drugą znasz? Podobna, tylko stoją.
no poprzednie reklamy z tymi mafiozami od 7 boleści były denne, już wolałam z Mumio, ale ta jest dobra jak w rytm jakby chciał się pokiwać ale się powstrzymuje jednak![]()
bo ta z Ewelinka była drętwa
Jaka z Ewelinką??? A Mumio moim zdaniem miało naj naj naj!![]()
facet siedzi z laska i atrza chyba na morze w lokalu i on myli jej imie i ona oblewa go drinkiem i wtedy podlatuja tamci, jeden z suszarka i suszy mu portki i mówią ze po co on tyle gada jak może pisać a druga byla jak plyna łóka ze mu wybaczylaa tamci rowere wodnym w tle - kicha
ale nie znam drugiej wersji tej z no limit
bulba pisze:Bożenko, ja też w piątek o piątej rano muszę wstaćTo tak ku pokrzepieniu serc
Karolek(ona) pisze:teraz jak oglądałam Szefa kuchni na TLC leciala często reklama płatków Nestle Lion - widziała któraś
Fajna, jak babcia na kolanach za wózeczkiem sie przesuwa
Karolek(ona) pisze:fajna byla z chinczykiem, dzwonie do ryz, do ryba, do kotek
kkootteeek- zonaaaaaaaaa
kalair pisze:bulba pisze:Bożenko, ja też w piątek o piątej rano muszę wstaćTo tak ku pokrzepieniu serc
Uff.. to nie będę sama!Łączę się w bólu! Ale i tak będą szukać wolnego dzionka za 11 listopada, bo w niedzielę wypada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości