Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Asia żadne na stan... On mi zapowiedział, ze trzeba wysterylizowac i domu poszukac, albo poszukać domu, co sam wysterylizuje...
Nie powiedziałam mu, że z domkami teraz taka lipa...
AniHili pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny będę miała tymczasa... Tata mój tak zarządził![]()
W sąsiednim gospodarstwie jest 7 kociąt!!! To najmłodsze i najsłabsze mam ratować... (Spróbuję wywlaczyć jeszcze jedno...)
Lekka masakra...
Znaczy Twój tata chce po prostu kota na stan![]()
Ciekawe czy moi rodzice nie znajdą czegoś na własnym podwórku w środku zimy...Zaczynam z obawą paczeć w kierunku mej "ukochanej" pory roku.
dolabra pisze:Trinity36 pisze:Specjalnie dla Dolabry.
Szurpatek z koleżanką
Piękny, śliczny i czarujący
ale chyba idzie chłopak na masę, co?
becia_73 pisze:AniHili pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny będę miała tymczasa... Tata mój tak zarządził![]()
W sąsiednim gospodarstwie jest 7 kociąt!!! To najmłodsze i najsłabsze mam ratować... (Spróbuję wywlaczyć jeszcze jedno...)
Lekka masakra...
Ciekawe czy moi rodzice nie znajdą czegoś na własnym podwórku w środku zimy...Zaczynam z obawą paczeć w kierunku mej "ukochanej" pory roku.
AniHili jak macie braki to jedno słowo -robię pyndelek i wysyłam.
Mamy dwa świeże mioty 5 i 6 szt .Jaki jest w tym sezonie najmodnieszy kolor----oczywiście szaro bury![]()
becia_73 pisze:AniHili pisze:villemo5 pisze:Dziewczyny będę miała tymczasa... Tata mój tak zarządził![]()
Lekka masakra...
AniHili jak macie braki to jedno słowo -robię pyndelek i wysyłam.
Mamy dwa świeże mioty 5 i 6 szt .Jaki jest w tym sezonie najmodnieszy kolor----oczywiście szaro bury![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana i 827 gości