taizu pisze:Fajny jest ten norweski serwis pogodowy. ja tez korzystam z accuweather, bo polskie niespecjalnie pasują do mojej okolicy, mamy inny klimat niz miasta wojewódzkie, a tutaj jeszcze ładnie cała doba jest przedstawiona bardzo obrazowo
Miłego dnia!
Właśnie kilka lat korzytałam z accuweather i był bardzo trafny, ale po ostatniej zmianie szaty graficznej serwisu coś się zepsuło i prognozy znacznie częściej są nietrafione. Dziwne to bardzo bo przecież zmiana ekranówek nie powinna mieć wpływu na dane a jednak

Np teraz często zdarza się że te same dane na różnych ekranówkach mają różne wartości - czasem na ogólnej jest ostrzeżenie przed dużymi opadami a w szczegółach nie przewidują wcale opadów, tak samo z wiatrem i temp a dla mnie to bardzo istotne informacje.
Od roku korzystam również z tego norweskiego i na razie jest najtrafniejszy, choć dla mnie podziałka godzinowa jest lepsza a tu jest na trzy godziny.
Oczywiście śledzę też na bieżąco serwisy burzowe i sat24 gdzie są satelitarne zdjęcia przemieszczania się chmur

Musiałam reklamować ostatnią dostawę z zoo+
Do paczki pełnej puszek (z przewagą dużych, 800g) wrzucili luzem bez żadnego zabezpieczenia megapakiet tacek (30 szt). Cała paczka ważyła 33kg
Na pewno wyobrażacie sobie co zobaczyłam po otwarciu: szalki zamieniły się w jedną wielką miazgę i wszystko było uwalone karmą

Złożyłam reklamację i muszę przyznać że bardzo mi się podoba podejście zoo+ do takich spraw - błyskawicznie ją uznali i zwrócili całą kwotę za megapakiet mimo że połowa tacek choć pomięta i pognieciona chyba nie jest dziurawa.
Tak więc naprawdę warto reklamować
Naprawdę nikt nie ma doświadczenia z olejowanymi podłogami drewnianymi?