bulba pisze:Bry wieczorek Bożenko z Kreciami![]()
![]()
Bry wieczór Kasieńko!

Moderator: Estraven

kalair pisze:No i nikt już kotków nie widzi..A Irisia się tak starała!
![]()
W takim układzie Lafi się poszła zrelaksować!![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kocurzyca41 pisze:kalair pisze:No i nikt już kotków nie widzi..A Irisia się tak starała!
![]()
W takim układzie Lafi się poszła zrelaksować!![]()
No jak nie widzi? A wiesz chociaż czego słuchała?
MonikaMroz pisze:Własnie jak nikt nie widzi.
Iriska się rozciągala przed kolacją żeby więcej karmy sie do brzuszka zmieściło![]()
A Lafi słucha rockaa czego by innego

kocurzyca41 pisze:Lafciu...powiedz cioci czego słuchasz?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Lafciu...powiedz cioci czego słuchasz?
Ciociu, nic nie słyszałam, a słuch mam baaardzo dobry! Duży mi wszystko wyłączył!![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Lafciu...powiedz cioci czego słuchasz?
Ciociu, nic nie słyszałam, a słuch mam baaardzo dobry! Duży mi wszystko wyłączył!![]()
Powiedz mu Lafciu,ze tak się nie robi i żeby poszukał ci odpowiedniej kociej muzyki...
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Nie ma to jak w ramionach Dużego
Irisiu..powiedz,że mu zazdroszczę....

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Lafciu...powiedz cioci czego słuchasz?
Powiedz mu Lafciu,ze tak się nie robi i żeby poszukał ci odpowiedniej kociej muzyki...
Takie Ciociu z miau miau??
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Lafciu...powiedz cioci czego słuchasz?
Takie Ciociu z miau miau??
Jeśli lubisz to jak najbardziej...Powiedz Duzemu,ze ciotka ostatnio relaksuje się przy http://www.youtube.com/watch?v=vh0CZJMmMzY
M nie może wyrobić...Mówi,że mnie pogięło...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 9 gości