Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 26, 2012 14:49 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Co z tego, że piątek skoro czwartek też wolny? :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt paź 26, 2012 18:43 Re: Pakt Czarownic XXXIII

villemo5 pisze:Co z tego, ze piątek, jak w sobotę też do pracy?

No właśnie, nie wiem z czego się cieszą :twisted:

Przepraszam za spam, ale bardzo chciałabym jakoś wspomóc jerzykowke

Może któraś z Pań potrzebuje torebkę, może już czas pomyśleć o prezencie gwiazdkowym dla zaprzyjaźnionej koleżanki. :lol: :lol:
Zapraszam na bazarek dla kierskiego stadka, które dokarmia jerzykowka viewtopic.php?f=20&t=147484
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt paź 26, 2012 19:05 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Witam,
byłam dzisiaj z Merlinem u weta, zrobił mu się na uchu krwiak i odleżyna na łapce.
Przy okazji zrobiliśmy badanie krwi pod kątem nerek i watroby, na szczęście są w porządku.
Chłopak dostał leki i przed chwilą ze smakiem spałaszował kolację.
Przesyłam od niego baranki i mruczanki :1luvu:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt paź 26, 2012 20:42 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Petka pisze:

Może któraś z Pań potrzebuje torebkę, może już czas pomyśleć o prezencie gwiazdkowym dla zaprzyjaźnionej koleżanki. :lol: :lol:
Zapraszam na bazarek dla kierskiego stadka, które dokarmia jerzykowka viewtopic.php?f=20&t=147484

Petka to ja sie pytam - czemu jerzykowka nie zgłoszona do głosowania??

:?:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 26, 2012 22:14 Re: Pakt Czarownic XXXIII

CoToMa pisze:
Przesyłam od niego baranki i mruczanki :1luvu:

Pomiziaj go od nas. :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob paź 27, 2012 7:26 Re: Pakt Czarownic XXXIII

villemo5 pisze:
Petka pisze:

Petka to ja sie pytam - czemu jerzykowka nie zgłoszona do głosowania??

:?:

:oops: :oops:
Kompletnie nie pomyślałam, do tego szczerze przekonana byłam, że są kandydaci na ten miesiąc.
Z tego co pamiętam do jerzykowki poleciało wsparcie jak pilotowała akcję eksmitków z Przyborówka.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob paź 27, 2012 8:01 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Też coś pamiętam, ale to daaawno było!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob paź 27, 2012 14:32 Re: Pakt Czarownic XXXIII

:ok: Merlinie zdrówka. Mam nadzieję, że to nic powaznego :wink:

Kurcze z tymi pracującymi sobotami to macie prze&^%lone. Mam nadzieję,że tylko niektóre :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob paź 27, 2012 17:38 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Eeeeeeeeeeee no psiamko jak "niektóre"?? Jeszcze by mi się pomyliło :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob paź 27, 2012 17:42 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Doczytałam stronę 1.
Jerzykowka (Eksmitki z Przyborówka) dostały wsparcie w czerwcu 2009r.
Dzisiaj już 27 więc zgłoszę kandydatkę w następnym miesiącu.

Mam tak jak Vil, każda sobota :evil:

Petka

Post » Nie paź 28, 2012 8:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Jestem nieprzytomna... Kurde, nie mogę się zorientować, która godzina, dobrze że to niedziela;] Jutro musimy wstać o czwartej i jechać na komisję do Kalisza;/ Wreszcie jedna robota będzie zamknięta. Mam przynajmniej taką nadzieję. Robota w Gdańsku też się chyba dla mnie skończy, bo wstałam z zawalonymi zatokami;]

Na fejsie zdjęcia zaśnieżonych podwórek, a tu za oknem trawa jeszcze zielona i słonko. Śniegowe chmury chyba stąd przedwczoraj wywiało, gdy wiało 30km/h :roll:

Witam siostry o poranku;] Zwłaszcza te pracujące w soboty - łączę się w bólu.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie paź 28, 2012 11:49 Re: Pakt Czarownic XXXIII

A my odwiedziłyśmy wczoraj Tarnów i Fundację Zmieńmy Świat P. Krzysztofa Giemzy :) Dostałyśmy zaproszenie po 100 kg żwirku :) Zostałyśmy wspaniale przyjęte i P. Krzysztof namawiał nas do założenia fundacji. Myślimy nad tym.
Oprócz żwirku przywiozłyśmy też Ziomala, maluszka z ulicy
Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie paź 28, 2012 12:31 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Jasdor, jak założysz fundację, to masz mój 1% zagwarantowany. Pewnie wystarczy na miesięczny zapas żwirku ;) Eee... po przemyśleniu i policzeniu to może na dwa tyg. starczy. Ładna pamiątka z wycieczki :mrgreen:

Czy w tym miesiącu nikt nie dostanie kaski z paktowej sakwy? Czarownice chyba w sen zimowy zapadają;] Trzeba by jakiś atrakcyjny temacik zarzucić, żeby się wątek ożywił. Niestety ja też zapadam, co najwyżej podczytuję. TŻet niedzielnie sprząta (że też mu się chce), kot mnie podgrzewa od zewnątrz, kawa z rumem od środka... lubię niedziele;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie paź 28, 2012 12:33 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Merlinku - drapki za zdrowym uszkiem ode mnie :kotek:

Dziewczyny....współczuję wam wszystkim tych pracujących sobót. ja mam (chyba) wszystkie wolne! na dodatek zawsze przed jakimikolwiek świętami boss puszcza nas wcześniej - np. wiemy już, że we środę prze 1 listopada zamiast do 15 pracujemy do 13 :ok:

Jasdor...załóżcie fundację :ok:

Wczoraj poszłam z torbami...dzieciom jesienne buty się skurczyły i kurtki...Ceny masakryczne (no nie wyskoczę np. z 259zł x 2 za kurki + 2 pary butów jednego miesiąca...)! Najśmieszniejsze jest to, że kurtki w promocjach w jakichś sieciówkach mają tę samą cenę to zwykłe chińszczyzny na rynku. Wybrałam opcje kupić w sklepie i mieć gwarancję, że jak coś się rozwali to oddam do reklamacji, no i że po praniu wyjmę to co wkładałam :wink:. Zostały jeszcze kozaki...i kurtka dla TŻ...ja chyba jakoś przeżyje w starej. Udało mi sie w Realu kupić młodszej fajne portki zimowe - to nic, że niby pisze chłopięce - grunt, że cena dobra i jakość o dziwo też!

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie paź 28, 2012 12:50 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Rozmawiałam właśnie z Iwoną i p. doktor w Warszawie. Rysiu już nie ma szans na przeżycie :( Jest w bardzo złym stanie. Ma coś w rodzaju "wrodzonej PP" Jego mama musiała chorować, przezyła, ale jest nosicielem i Rysiu zaraził się jeszcze "w mamusi". Ma typowe tego objawy, nie ma na to żadnego lekarstwa, wszystko zalezy od kota. Starszy - daje radę, malutki - sznase raczej marne.
Od 3 dni żyje jakby w swoim świecie, nie poznaje otoczenia, zapalenie móżdżku, chwiejność, boelsnośc stawów, kości i mięśni. Czasami wraca świadomość, ale na krótko, na leki reaguje tylko wstrząsem.
Czy będzie żył ? to już kwestia godzin :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]