Kubusi ponawiam zaproszenie na ptaszki bez szybki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:lidka02 pisze:Ja się nieraz sama z siebie śmieje jak można się cieszyć z tego że kot sika albo robi ładną kupe.Jak nie raz u mnie któryś się załatwia a córa jest obok krzyczę zobacz czy robi ładną kupę a córa do mnie mamo przestań
![]()
Kiedyś śmiałabym się z siebie i nawet na myśli by mi nie przyszło żeby sprawdzać wnikliwie czy była kuweta czy jeszcze nie...
Jednak teraz to norma, i każde siku i kupka ciesząMy często z mamą tak do siebie krzyczymy "zobacz jaka kupka", "duże siku" itd. Ojciec się z nas śmieje
![]()
Wolę być przewrażliwiona niż przeoczyć niepokojące objawy![]()
Pewnie większość właścicieli białaczkowców tak ma, cieszy myśl że nie jestem sama w tym szaleństwie![]()
saintpaulia pisze:Troszczysz się, dzięki temu chlopaki piękne i w formie. Takie szaleństwo to zaleta.
Kubusi ponawiam zaproszenie na ptaszki bez szybki.
bozena640 pisze:Co prawda nie mam białaczkowców ale wnikliwie parę razy w nocy sprawdam kuwety i się cieszę z urobków![]()
Bry dzionek
Danusia pisze:hejka![]()
Też mialam koteczkę bialaczkową ,ale to była ostra postać ,raptem tylko 3 tygodnie pzregranej walki.Ale też każdym drobiazgiem cieszyliśmy się ,gdy wydawało nam się ,ze jest poprawa, no bo w sumie po lekach tak to wygladalo,ze kicia nagle apetytu dostala, no i wadomo.
Ale to wszystko tak szybko poszlo![]()
To była śliczna buraska, wcześneij straciła tylną łapkę i całe biodro. Zdążylismy się nią nacieszyc tylko 3 miesiace, cudowana była.Uwielniala TZ-ta lizać po nosie
.Miała ok 5 lat,a wazyla tylko 1,7 kg.
bardzo nam jej brakuje
ilgatto pisze:Pozdrawiam....
bozena640 pisze:Witamy w niedzielę
lidka02 pisze::1luvu:
Danusia pisze:pozdrawiamy cieplutko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości