Złosiu Ty, jak zawsze piękny nie ważne w jakiej scenerii

Na zasypianie mam jedną radę: kiedy dzwoni budzik stawiać nogi na podłodze, bo na stojąco można zasnąć, ale jak się upadnie to człowiek się znowu obudzi

Miłego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lila84 pisze:My już dziś oczy otworzyliśmy i pierwszy śnieg z rana zobaczyliśmy MIAŁ
KubaTST pisze:Gdzież to spadł już śnieg??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Złosiu, Złosiu, przykrości same mnie wczoraj spotkały. Najpierw przyszedł Doctorro z Doctorrątką i to już było błeeNo ale Doctorrątka przyniosła liścia, więc się pozwoliłam skujać, choć tego nie lubię. Potem poszli, a liść został. Nawet się ucieszyłam. A tu za chwilę Doctorrątka przyszłs z powrotem, bo ona chciała zabrać SWOJEGO liścia. No bezczelność po prostu!
Inka
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Złosiu, Złosiu, przykrości same mnie wczoraj spotkały. Najpierw przyszedł Doctorro z Doctorrątką i to już było błeeNo ale Doctorrątka przyniosła liścia, więc się pozwoliłam skujać, choć tego nie lubię. Potem poszli, a liść został. Nawet się ucieszyłam. A tu za chwilę Doctorrątka przyszłs z powrotem, bo ona chciała zabrać SWOJEGO liścia. No bezczelność po prostu!
Inka
Coooooo zabrałą Ci liścia po tym jak cie kujneli???Jak tak można , ja bym pogryzł !
Złoś
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Złosiu, Złosiu, przykrości same mnie wczoraj spotkały. Najpierw przyszedł Doctorro z Doctorrątką i to już było błeeNo ale Doctorrątka przyniosła liścia, więc się pozwoliłam skujać, choć tego nie lubię. Potem poszli, a liść został. Nawet się ucieszyłam. A tu za chwilę Doctorrątka przyszłs z powrotem, bo ona chciała zabrać SWOJEGO liścia. No bezczelność po prostu!
Inka
Coooooo zabrałą Ci liścia po tym jak cie kujneli???Jak tak można , ja bym pogryzł !
Złoś
Bezczelna smarkulka, no nie?
MaryLux pisze:I ta mała nikogo nie pyta, czy może, nawet swojego taty - tylko po prostu oświadcza, że do nas jedzie - i już!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 179 gości