Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 27, 2012 7:54 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Witam sobotnio dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niestety zaraz zmykam do pracy-nawał jak zwykle przed każdym świętem :(
A Wam życzę udanego, spokojnego weekendu!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 27, 2012 9:56 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dzięki Kochane :1luvu:
Zajrzałam, bo co to za dzień bez zagadania/zaglądnięcia do Przyjaciół? :1luvu:
Kasieńko, załatw miodzik, ale najpierw ugadajmy ten wyjazd. Wiem, że nasz Przyjaciel dzisiaj ma gości u siebie w domu przez cały dzień (aż do jutra pozostaną), będzie musiał samodzielnie zorganizować posiłki i inne rzeczy, które się z tym łączą, więc postaram się go zahaczyć, ale mogę uzyskać mało przytomną odpowiedź. Może też jeszcze nie wiedzieć w jakiej konfiguracji będzie jechał i którego dnia do Olsztyna do Rodziców na groby. W każdym razie myślę, że na 95% możemy liczyć, że przejazd Maciusia uda się dzięki niemu zorganizować, co w tej akcji jest najważniejsze :D My i tak mamy zapisane w gwiazdach spotkanie, a czy będzie ono wcześniej czy później, to się okaże :ok:
Idę po wodę z cytrynką i miodem i pod :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Miłego łikendziku :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob paź 27, 2012 11:58 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Hej Kochane! :1luvu: :1luvu: Miłej soboty Kasiulek i pracy! :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 27, 2012 13:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kaprys2004 pisze:Dzięki Kochane :1luvu:
Zajrzałam, bo co to za dzień bez zagadania/zaglądnięcia do Przyjaciół? :1luvu:
Kasieńko, załatw miodzik, ale najpierw ugadajmy ten wyjazd. Wiem, że nasz Przyjaciel dzisiaj ma gości u siebie w domu przez cały dzień (aż do jutra pozostaną), będzie musiał samodzielnie zorganizować posiłki i inne rzeczy, które się z tym łączą, więc postaram się go zahaczyć, ale mogę uzyskać mało przytomną odpowiedź. Może też jeszcze nie wiedzieć w jakiej konfiguracji będzie jechał i którego dnia do Olsztyna do Rodziców na groby. W każdym razie myślę, że na 95% możemy liczyć, że przejazd Maciusia uda się dzięki niemu zorganizować, co w tej akcji jest najważniejsze :D My i tak mamy zapisane w gwiazdach spotkanie, a czy będzie ono wcześniej czy później, to się okaże :ok:
Idę po wodę z cytrynką i miodem i pod :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Miłego łikendziku :D

Kasiulku-załatwie ten mniodzio i liczę,że jednak sie spotkamy!
Czekam na decyzję kiedy i jak odnośnie Maciunia, bo Państwo juz doczekać się nie mogą!
I jak się dzisiaj czujesz?-lepiej troszeńkę?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob paź 27, 2012 13:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kalair pisze:Hej Kochane! :1luvu: :1luvu: Miłej soboty Kasiulek i pracy! :piwa: :piwa:

Własnie wróciłam Bożenko-nadrobiłam trochę i w poniedziałek nie będę musiała na rzęsach stawać, by się wyrobić!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 27, 2012 13:45 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

No to fajnie!! Czasem warto, żeby potem mieć większy spokój. :P
A jak kotusie dzisiaj??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 27, 2012 14:13 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Najedzone, zdrowe-bawią sie właśnie jakąś srrrrasznie wspaniałą myszką(wyciagnietą spod kanapy podczas sprzatania)-jakby nigdy zabawek nie widziały! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 27, 2012 18:09 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Cześć Kasiu :lol: :lol:
:ok: :ok: :ok: cały czas są.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 27, 2012 18:17 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dobry wieczór Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłego sobotniego wieczorku kochana :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob paź 27, 2012 18:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kropkaXL pisze:Najedzone, zdrowe-bawią sie właśnie jakąś srrrrasznie wspaniałą myszką(wyciagnietą spod kanapy podczas sprzatania)-jakby nigdy zabawek nie widziały! :lol:

Znam taką radość, kiedy sprzątam zawsze coś starego-fajnego znajdę :ryk:

Kasiulku, średnio lepiej, za to już szykuję się do poniedziałkowej pracy, przynajmniej w myślach :wink:
Dobrze, że podgoniłaś robotę, to miłe uczucie :D

Miłego wieczorka :1luvu:

Kaprys2004

Post » Sob paź 27, 2012 18:44 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

O matko! :( :( :( -przecież Ty chora całkiem jesteś i tak masz pracować????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 27, 2012 18:45 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasiulki witajcie- i Wam miłej soboty życzę!, za kciuki wielkie dzięki!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 27, 2012 20:59 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Cześc Kasiu wieczorową porą...Paskudna pogoda...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob paź 27, 2012 22:27 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Jeszcze na dobranoc buziaki dla Kotomaniaczek :1luvu:

Kasieńko, jakoś to będzie :ok:

Kaprys2004

Post » Nie paź 28, 2012 7:08 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

No tak Kasiu-jakoś to byc musi, skoro nie ma innego wyjścia :( -ale uważaj na siebie!

Reniu-i u nas paskudnie, nawet nie chce się nosa wychylić na dwór, ale ja muszę iść do Mamy-będe robiła podkłady do wiązanek, kwiatów jeszcze nie ma, bo chyba za zimno i kwiaciarze czekaja na ostatnia chwilę. Kociaste sa szczęśliwe-mają ciepło i bezpiecznie, a te bezdomne :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]