Hannah12 pisze:To rośnie kolejny duży kotek, oby nie za duży.
Bo to już chyba nieszczęście jest.
http://www.youtube.com/watch?v=Ujo-drBW6Cg
Biedny kot
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:To rośnie kolejny duży kotek, oby nie za duży.
Bo to już chyba nieszczęście jest.
http://www.youtube.com/watch?v=Ujo-drBW6Cg
MaryLux pisze:Gdzie Mru?
MalgWroclaw pisze:Gag, mi nie dynda. Nawarstwia się.
Duża mnie i tak kocha najbardziej.
Florka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Gdzie Mru?
Przeciez nie w sniegu
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Chłopaki, NAM nic nie dynda! Te wredne Duże nas wykastrowały to musieliśmy sobie po raz kolejny jądra wyhodować! Tym razem lepiej schowane, żeby Duże z wetami się do Nich nie dobrały!!!!
Ogryzek hodowca
Tylko żeby mi z tego powodu Inusia małych Ogryziątek nie przyniosła! Bo w kiblu utopię!
Duża
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Chłopaki, NAM nic nie dynda! Te wredne Duże nas wykastrowały to musieliśmy sobie po raz kolejny jądra wyhodować! Tym razem lepiej schowane, żeby Duże z wetami się do Nich nie dobrały!!!!
Ogryzek hodowca
Tylko żeby mi z tego powodu Inusia małych Ogryziątek nie przyniosła! Bo w kiblu utopię!
Duża
Ciociu Droga, co Ty za brednie opowiadaszJakie utopię - miałabyś więcej czarnych Inusiek do kochania
![]()
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Chłopaki, NAM nic nie dynda! Te wredne Duże nas wykastrowały to musieliśmy sobie po raz kolejny jądra wyhodować! Tym razem lepiej schowane, żeby Duże z wetami się do Nich nie dobrały!!!!
Ogryzek hodowca
Duża
Ciociu Droga, co Ty za brednie opowiadaszJakie utopię - miałabyś więcej czarnych Inusiek do kochania
![]()
A nie Ogryzeczków?
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Chłopaki, NAM nic nie dynda! Te wredne Duże nas wykastrowały to musieliśmy sobie po raz kolejny jądra wyhodować! Tym razem lepiej schowane, żeby Duże z wetami się do Nich nie dobrały!!!!
Ogryzek hodowca
Duża
![]()
A nie Ogryzeczków?
Nie, bo ogryzki nie tak są wyjątkowe jak Ineczki.
Ogryzków jest dużo, szczególnie z jabłek i gruszek.
MaryLux pisze:Jak dla mnie, Inka jest czymś najpospolitszym na świecie
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Jak dla mnie, Inka jest czymś najpospolitszym na świecie
Nie znasz się Ciociu!
Inka jest super! Prawda, Mru?
Ogryzek
Dorota pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Jak dla mnie, Inka jest czymś najpospolitszym na świecie
Nie znasz się Ciociu!
Inka jest super! Prawda, Mru?
Ogryzek
Jasne!![]()
M.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, nfd, zuza, zuzia115 i 1177 gości