Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia89 pisze:Czy ktoś z Was dzwoni do martiki w tym momencie? Bo ja dzwonię i od razu mnie coś odrzuca. Chyba z kimś rozmawia
hidi pisze:Kasia89 pisze:Czy ktoś z Was dzwoni do martiki w tym momencie? Bo ja dzwonię i od razu mnie coś odrzuca. Chyba z kimś rozmawia
ja nie dzwonie, daga gada z kostrzewskim...
Marzena jednak wziela Wiorka do domu- jesgo stan oceiniony jako dobry, kupy normalne, brak wymiotow, apetyt jest.
Bercikowej powoli schodza te nadzerki.
sa w osobnych klatach
Brunhilda pisze:Dziewczyny, podrzućcie mi fotkę Safirki, tak żebym mogła na fejsie puścić jako wydarzenie, może znajdą się ludzie którzy doładują ciut konto
hidi pisze:Brunhilda pisze:Dziewczyny, podrzućcie mi fotkę Safirki, tak żebym mogła na fejsie puścić jako wydarzenie, może znajdą się ludzie którzy doładują ciut konto
priva masz
agula76 pisze:zaraz bede tam dzwonic bo nie bylo kostrzewskiego...ale w samej oplacie za dobe juz jest diametralna róznica...dzis ja tam trzeba zawiesc
LadyStardust pisze:agula76 pisze:zaraz bede tam dzwonic bo nie bylo kostrzewskiego...ale w samej oplacie za dobe juz jest diametralna róznica...dzis ja tam trzeba zawiesc
Nie dzwoń, ja wszystko załatwiam u Kostrzewskiego.
Kasia89 pisze:Marzenka mówi, że Safirze pp poszło na płuca ma tak spuchnięte węzły że uciska ślinianki nie może przełykać dlatego leci jej z pyska. Serduszko bardzo słabo bije
agula76 pisze:Kasia89 pisze:Marzenka mówi, że Safirze pp poszło na płuca ma tak spuchnięte węzły że uciska ślinianki nie może przełykać dlatego leci jej z pyska. Serduszko bardzo słabo bijetrzeba ja dzis zawiesc
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, egw i 180 gości