Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jarka pisze:Oj, i ja trzymam za Tolcię! Moje głaski co prawda tylko toleruje bez mruczenia, ale dzielna z niej kota.
Paula_kropcia, my chyba na tym samym osiedlu mieszkamy, w pobliżu mojego bloku wymieniano nawierzchnię, a budki zostały przeniesione w inne miejsce, nie wyrzucone, i to w porozumieniu z karmicielką. Możesz zapytać w administracji co się stało z tymi budkami w Twojej okolicy (na maile też odpowiadają).
kasia_5000 pisze:nie ma sprawy
PKP i Składowa czy tylko jedno z miejsc?
Ja_Ania_L pisze:Nowa Aniaw niedziele (może być stały dyżur) na PKP
Pozdrawiam
paula_kropcia pisze:Jarka pisze:Oj, i ja trzymam za Tolcię! Moje głaski co prawda tylko toleruje bez mruczenia, ale dzielna z niej kota.
Paula_kropcia, my chyba na tym samym osiedlu mieszkamy, w pobliżu mojego bloku wymieniano nawierzchnię, a budki zostały przeniesione w inne miejsce, nie wyrzucone, i to w porozumieniu z karmicielką. Możesz zapytać w administracji co się stało z tymi budkami w Twojej okolicy (na maile też odpowiadają).
No my rzeczywiście na jednym chyba osiedlu mieszkamy, mi chodzi o te budki koło ODK Słońce. Zawsze w krzakach były a teraz po krzaczkach ani śladu i budkach też. Myślałam że za murkiem może są ale nie znalazłam, muszę się dokładniej rozejrzeć może gdzieś je rzeczywiście przeniesiono. Albo napiszę do ADM.
kasia_5000 pisze:Grafik na następny tydzień 29.10-04.11
PKP
pn. - Hollis
wt. - Ola G.
śr. -
czw. - kasia_5000
pt. -
sob. - itaka
ndz. - Ja_Ania_L (stały dyżur)
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. - TŻ KMagdy (stały dyżur) - rano
śr. -
czw. - TŻ KMagdy (stały dyżur) - rano
pt. - kasia_5000
sob. - itaka
ndz. -
Jarka pisze:paula_kropcia pisze:Jarka pisze:Oj, i ja trzymam za Tolcię! Moje głaski co prawda tylko toleruje bez mruczenia, ale dzielna z niej kota.
No my rzeczywiście na jednym chyba osiedlu mieszkamy, mi chodzi o te budki koło ODK Słońce. Zawsze w krzakach były a teraz po krzaczkach ani śladu i budkach też. Myślałam że za murkiem może są ale nie znalazłam, muszę się dokładniej rozejrzeć może gdzieś je rzeczywiście przeniesiono. Albo napiszę do ADM.
Ja właśnie o tych budkach przy Słońcu pisałam - przenieśli je i stoją teraz między blokiem nr 9 a Słońcem, ogrodzone gustownym płotkiemKoty zaakceptowały nowe miejsce, zresztą to niedaleko starego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 652 gości