Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 25, 2012 19:38 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Jaka wspaniała wiadomość.
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw paź 25, 2012 20:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasieńko-ja na razie po cichutku się cieszę, jeszcze nie została sfinalizowana adopcja, cieszyć się bede głośno, jak Maciuś szczęśliwie dotrze w ramiona Ani i Wojtka :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 26, 2012 6:54 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 26, 2012 7:32 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt paź 26, 2012 10:50 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasieńko Kochana, ależ się cieszę, że Maciusiowi (przepraszam, że przechrzciłam go ostatnio na Timurka :oops: Może to dlatego, że Maciej to imię mojego byłego męża i następuje u mnie podświadome wyparcie :roll: ) szykuje się wspaniały domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby wszystko się znakomicie powiodło - kciuki zaciskam naprawdę z całych sił :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 26, 2012 11:19 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

ObrazekKochane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 26, 2012 16:24 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

jerzykowka pisze:Kasieńko Kochana, ależ się cieszę, że Maciusiowi (przepraszam, że przechrzciłam go ostatnio na Timurka :oops: Może to dlatego, że Maciej to imię mojego byłego męża i następuje u mnie podświadome wyparcie :roll: ) szykuje się wspaniały domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby wszystko się znakomicie powiodło - kciuki zaciskam naprawdę z całych sił :ok: :ok: :ok:

Nic sie nie stało Asiulku-w takiej gromadzie kotów łatwo się pomylić :ryk:
Ja też pokładam ogromna nadzieję w adopcji Maciusia-Ania i Wojtek juz się na Maciejka doczekać nie mogą, ale jeszcze trzeba dograc transport do Warszawy, a jest to zależne od wielu czynników.
kalair pisze:ObrazekKochane!

Ale sliczny obrazek Bożenko!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 26, 2012 16:29 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Choć popołudnie, to witam i ja jesiennie z łóżka :lol:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt paź 26, 2012 16:38 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasieńko i jak-jest poprawa?

Jakie plany w związku z Maciejkiem-wiesz juz coś?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 26, 2012 17:16 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kasieńko,

poprawy raczej nie ma, mimo że grzecznie zalegam całe dnie pod kotami :lol:
Lesio na zmianę z innymi układa mi się na piersiach :wink:

Z naszym Przyjacielem-Kierowcą jeszcze się nie widziałam/nie rozmawiałam na temat podróży, ale wierzę, że damy radę coś załatwić. Postaram się dać Ci znać jak najszybciej..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt paź 26, 2012 17:29 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Dzięki Kasieńko kochana!!!

Kasiulku-zanim antybiotyk zadziała, musi jakis czas minąc, pij duzo wody z cytryną, miód by tez się przydał
Ja tak pije jak jestem chora.Ciepła, przegotowana woda, łycha miodu, a po rozpuszczeniu duuuzo soku z cytryny-i to jest jedyny miód, jaki kiedykolwiek spożywam-jeśli potrzebujesz-mogę Ci załatwić porządny miód-od znajomej-naszemu Przyjacielowi Kierowcy też :D
Tylko daj znać-to w poniedziałek załatwię!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 26, 2012 17:33 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

To jest bardzo dobry sposób Kasiu.

Wiesz, że Groszek o d Vipka umarł? :(
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 26, 2012 17:42 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Kaprys2004 pisze:Kasieńko,

poprawy raczej nie ma, mimo że grzecznie zalegam całe dnie pod kotami :lol:
Lesio na zmianę z innymi układa mi się na piersiach :wink:

Z naszym Przyjacielem-Kierowcą jeszcze się nie widziałam/nie rozmawiałam na temat podróży, ale wierzę, że damy radę coś załatwić. Postaram się dać Ci znać jak najszybciej..

Kaprysku.A co Ci? Przeziębiłaś się? Ja też dopiero co wydobrzałam trochę po paskudnym przeziębieniu.Długo się kurowałam...Antybiotykiem też...Obłóż się porządnie kotami....i zdrowiej...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 26, 2012 17:51 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

kalair pisze:To jest bardzo dobry sposób Kasiu.

Wiesz, że Groszek o d Vipka umarł? :(

Boże!-spodziewałam się po przeczytani rano takich złych wiadomości-biedny Groszek :cry: :cry: :cry: :cry: -nie dane mu było cieszyć się długo miłością i domem-biedna Gosia :cry: :cry: :cry: -ilez jeszcze kopniaków od Boga dostanie?-czy nie za wiele tego zła jak na jedną chudzieńką Gosinkę???? :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 26, 2012 17:53 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś DS?

Renatko-Kaprysek bardzo chory-kaszel ma taki,że aż mi ucho przy telefonie wibrowało, jak z Nią rozmawiałam!!!! :( :( :(
Dobrze,że Ty się jako-tako wykurowałaś!!!! :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]