Dziunia/Bibi/Gienia już w domku :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 17, 2012 8:27 Re: ok. 6miesięczna kotka szuka domku pilny DT/DS!!! - Kalis

czyściocha jedna - chłopaki nasikali w kuwetę po pachy i nie zakopali to panna już tam ie weszła tylko poszła za kibelek i świeżo upranym dywanikiem nakryć chciała :ryk:
Ewidentnie potrzebuje własnej kuwety ale ja nie mam jej gdzie ustawić, poza tym te dwa łosie i tak będą jej w niej robić, jak miałam innego tymczasa to rude też jak miał okazje właził mu w kuwetę.
Podrapała mnie zgreda jak ja za futro zza tego kibla wyciągałam, nie lubi byc łapana za futro, nie boli jej ale nie lubi o czym świadczą moje cięte rany :ryk:
ale sama z siebie nie podrapała mnie nigdy, grzeczna jest, miziasta - broni sie tylko przed pasqdna Dużą :oops:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro paź 17, 2012 14:30 Re: ok. 6miesięczna kotka szuka domku pilny DT/DS!!! - Kalis

Weź jej te tipsy utemperuj ;-)

i do domku ! do domku!
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw paź 18, 2012 9:46 Re: ok. 6miesięczna kotka szuka domku pilny DT/DS!!! - Kalis

Hopsa
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw paź 25, 2012 9:04 Re: ok. 6miesięczna kotka szuka domku pilny DT/DS!!! - Kalis

Domek pilnie potrzebny !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw paź 25, 2012 9:18 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

Niestety ale ja już nie wyrabiam finansowo i psychicznie,
Kotka potrzebuje mieć własna kuwetę bo zaczyna mi już w pokojach sikać jak moje kocury nie zakopią po sobie, ja się jej nie dziwie ale ja mam dziecko które się bawi na podłodze i nie chce żeby się w odchodach bawił. Poza tym mój "ciapowaty" rzekomo rezydent jej od początku nie lubi, jest zazdrosny o to, że mój drugi kocur się z nią bawi. Wczoraj to myślałam, że ją rozszarpie, to nie była zabawa, on ją gryzł i dusił a ona krzyczała.
Możliwe, że to tez przez to , ze strachu sika w pokoju, i kupy robi za pralką i kibelkiem.
Dla jej dobra potrzebny pilnie dom. u mnie całkiem zdziczeje - wiecznie się chowa za wersalkę, nawet do jedzenia boi się podejść.

Karolek(ona)

Post » Czw paź 25, 2012 9:40 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

Karola a robisz jej ogłoszenia?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw paź 25, 2012 9:45 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

o kurczę, sprawa mega pilna :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 25, 2012 9:47 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

a ja Karolę rozumiem
sama bym pewnego kota wyniosła :evil: w nieznane
ale
w schronisku nie przyjmują domowych kotów
no i w naszym schronisku panuje obecnie jakieś zaraźne świństwo, więc rozsądniejsze byłyby ewentualnie jakieś przyjazne działki :twisted:
ale moja córka się oburza nawet na taką propozycję

fakt jest taki, że nie ma co zrobić z kotem -jak się ma dość już
jak sytuacja przerośnie i w ogóle
nie ma dobrego rozwiązania

mój kotek na DT -miał ostatnio zrobionych 130 ogłoszeń
i dalej siedzi u mnie

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw paź 25, 2012 9:49 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

alab108 pisze:Karola a robisz jej ogłoszenia?

ktoś jej chce zafundować u Cat Angel ale ja nie wiem co napisać, poza tym to i tka sie wiąże z czekaniem aż ktoś może zadzwoni a ja nie mogę jej trzymać dla jej dobra
Jakis tymczas by się przydał :!: :!: :!:
nie wiem jak z psami, u weta nasyczała na psa ale może jakby miała na codzien w domu by przywykła, na koty moje tez syczała i burczała parę dni

Karolek(ona)

Post » Czw paź 25, 2012 10:00 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

cholercia, z DT też słabo, wszystko pozatykane :(
kurczę no :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 25, 2012 10:59 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

u nas w schronie tez zakoceni, ostatnio jakaś plaga była KK i PP chyba i koty padały jak muchy więc to naprawdę ostatnie miejsce chociaż nie, ostatnim jest wieś u siorki gdzie zimę by przeżyła w kotłowni na drewnie a na wiosnę wyszła na ogród i dopadły ja psy. już chyba lepszy schron w tej sytuacji

Karolek(ona)

Post » Czw paź 25, 2012 12:22 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

Karolek(ona) widzę, że mamy podobne problemu z tymczasowiczkami. Zero pytań, telefonów, sytuacja między kotami napięta, małe dziecko w domu, ja już zainwestowałam w RC Calm, jakieś tam efekty są, ale na drugie opakowanie mnie nie stać :(
Trzymam kciuki za twoją małą, no i za swoją Figę też :ok: :ok:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Czw paź 25, 2012 12:24 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

ale RC Calm nadaje się też dla maluchów?
bo mnie się jakoś wydaje że jest niewskazana w okresie wzrostu

Patmol

Post » Czw paź 25, 2012 13:13 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

Moja Figa ma już praktycznie rok. Poza tym ja naprawdę już nie wiem co robić, oprócz karmy mam też Feliway i podawałam Stresnal gnębionemu przez nią rezydentowi.
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Czw paź 25, 2012 13:16 Re: ok. 6m kotka szuka domku pilny DT/DS albo SCHRON!!! - Ka

jest poprawa po RC Calm?

Patmol

[poprzednia][następna]