kocurzyca41 pisze:Jak się miewa mój cukiereczek? Bardzo zimno u Was?
Na dworze czy w mieszkaniu?

A Cukiereczki codziennie wygibasy na rurze uprawia! A jak dzisiaj pogoniła Lafcię!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Jak się miewa mój cukiereczek? Bardzo zimno u Was?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jak się miewa mój cukiereczek? Bardzo zimno u Was?
Na dworze czy w mieszkaniu?![]()
A Cukiereczki codziennie wygibasy na rurze uprawia! A jak dzisiaj pogoniła Lafcię!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jak się miewa mój cukiereczek? Bardzo zimno u Was?
Na dworze czy w mieszkaniu?![]()
I na dworze i w mieszkaniu..
Pańcia powinna dołączyć i poćwiczyć z koteczkami...
kocurzyca41 pisze:Postaw sobie własną rurę...![]()
Jak 24 to ciepło i mój cukiereczek się grzeje...A...i zapomniałam się pochwalić...Milka zaczęła jeść jak prawdziwy kot...Chyba zapasy tłuszczyku na zimę postanowiła uzupełnić...
kocurzyca41 pisze:Wymiata z misek wszystko.Ona za chrupkami nie przepada,za to saszetki i mięsko znika w całości...Jak nic zima za pasem...Kotki postanowiły się utuczyć...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Wymiata z misek wszystko.Ona za chrupkami nie przepada,za to saszetki i mięsko znika w całości...Jak nic zima za pasem...Kotki postanowiły się utuczyć...
No niestety..Dla niektórych.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Wymiata z misek wszystko.Ona za chrupkami nie przepada,za to saszetki i mięsko znika w całości...Jak nic zima za pasem...Kotki postanowiły się utuczyć...
Ja za zimą nie przepadam...Znowu sadła przybędzie...
Moniko...no właśnie co się stało?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Wymiata z misek wszystko.Ona za chrupkami nie przepada,za to saszetki i mięsko znika w całości...Jak nic zima za pasem...Kotki postanowiły się utuczyć...
Ja za zimą nie przepadam...Znowu sadła przybędzie...
Moniko...no właśnie co się stało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 1145 gości