Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Czy ktoś poza mną zauważył brak Neigh????
Się martwię , bo się chyba obraziła....
rastanja pisze:Jeśli go Neigh obfoci i kilka słów o nim skleci, chętnie w wolnym czasie porobię ogłoszenia w internecie.
Miya2 pisze:Biedak, to śnieg na tym sianie? Śliczny jest, kurcze mam nadzieję że się uda coś dla niego znaleźć
rastanja pisze:O! Kotino, a mniej więcej ile on ma lat? I wnioskuję, że przebywa teraz w okolicach Warszawy? Najdalej jutro zrobię kilka ogłoszeń, pytanie tylko jaki kontakt mam podawać- do Neigh? Jeśli tak to potrzebowałabym maila lub numer (to już Neigh by musiała zadecydować, jaki jest preferowany z nią kontakt).
koteczekanusi pisze:Bardzo mi przykro, że nie wzięłam młodej tri ani Romka.
Pierwszy raz słyszę, że Korneliusz miał iść do KŚ. Co więcej, Neigh zadzwoniła już po tym, jak obiecałam go zabrać i dziewczyny zaczęły go wyciągać ze schronu, więc trochę trudno było się wycofać (pomijając fakt, że w sumie to dwa tygodnie się do tego zabierałam). Poza tym jednak znam trochę TŻ i wiem, że dorosły i spokojny kot w typie rasy jako nieoczekiwany gość łatwiej przejdzie.
No i w sumie nie rozumiem, czemu zwykła kotka nie mogłaby pójść do domu zamiast do kociarni.
Zdjęcia Romka mam, te już zamieszczone przez Kotinę i jeszcze jakieś z domu, mogę przesłać komuś na maila.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 47 gości