Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:ale ja nie pisałam tego do dyskusji
i ja też staram się, żeby Filip chodził ale czasem jest sytuacja, że nie idzie.
Powinien nauczyciel zbierać zawsze o 1zł więcej niż cena biletu i mieć takie właśnie zapasowe pieniążki w razie gdyby jakiś uczeń miał nie iść - u nas tak robiliśmy jak ja do szkoły chodziłam.
A tak z ciekawości to drogi taki bilet do teatru dla uczniów?
meg11 pisze:Nie da się z tym teatrem trochę odwlec? Napisałabyś że wpłacisz w poniedziałek.
Karolek(ona) pisze:meg11 pisze:Nie da się z tym teatrem trochę odwlec? Napisałabyś że wpłacisz w poniedziałek.
robimy zrzutkę
ja i lidka02 oferujemy po 5zł - brakuje jeszcze 10zł
meg11 pisze:Karolek(ona) pisze:meg11 pisze:Nie da się z tym teatrem trochę odwlec? Napisałabyś że wpłacisz w poniedziałek.
robimy zrzutkę
ja i lidka02 oferujemy po 5zł - brakuje jeszcze 10zł
Dałabym 10 ale najwcześniej w czwartek, mam 2,22 na końcie
meg11 pisze:Załóż.Jak mi tylko wpłynie renta to zaraz Ci przeslę. Daj mi nr konta swojego na pw.
Karolek(ona) pisze:Rudolfa jesteś?
ja przyznam bez bicia, próbowałam załatwić z Puszatkiem, żeby ci dała dziś do ręki te 25zł a ja jak uzbieram to jej przeleje na konto ale Basi nie widać
Ty masz 25zł żeby jutro wyłożyć? jak mi dasz nr konta to ja Tobie przeleje te 25zł , podobno teraz musi przelew być w tym samym dniu na koncie.
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:Rudolfa jesteś?
ja przyznam bez bicia, próbowałam załatwić z Puszatkiem, żeby ci dała dziś do ręki te 25zł a ja jak uzbieram to jej przeleje na konto ale Basi nie widać
Ty masz 25zł żeby jutro wyłożyć? jak mi dasz nr konta to ja Tobie przeleje te 25zł , podobno teraz musi przelew być w tym samym dniu na koncie.
jestem z Kubą siedziałam![]()
Basia jest w pracy do wieczora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 38 gości