SŁODKIE ARTYKUŁY PAPIERNICZE - z zagranicy -KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2012 14:57 Re: SŁODKIE ARTYKUŁY PAPIERNICZE - z zagranicy -KONIEC

Przyłączam się do podziękowań :) I gratisy - nie spodziewałąm się, dziękuję!! :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto paź 23, 2012 17:25 Re: SŁODKIE ARTYKUŁY PAPIERNICZE - z zagranicy -KONIEC

Narnia pisze:
Bagienka pisze:Ja również dziękuję :1luvu:
Właśnie odebrałam z poczty paczuchę :kotek:
Fajnie zapakowana, poczekam na dziecia, aż rozpakuje, bo radość będzie niesamowita :kotek:

ja też kocham otwierać paczki :1luvu: dlatego zawsze robie takie paczki by cieszyły oko :piwa:

Się rozumie 8) :lol:

Paczucha została otwarta :D
Fajowe rzeczy, niepowtarzalne :ok:
Dziękujemy za gratiska - bardzo :1luvu: (chciałam go zakręcić dla siebie, ale nie dało rady... dostała mi się ino metka od saszetki z Eifflem :twisted: Dobre i to - będzie zakładką do książki :wink: )
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Śro paź 24, 2012 11:07 Re: SŁODKIE ARTYKUŁY PAPIERNICZE - z zagranicy -KONIEC

Bagienka pisze:
Narnia pisze:
Bagienka pisze:Ja również dziękuję :1luvu:
Właśnie odebrałam z poczty paczuchę :kotek:
Fajnie zapakowana, poczekam na dziecia, aż rozpakuje, bo radość będzie niesamowita :kotek:

ja też kocham otwierać paczki :1luvu: dlatego zawsze robie takie paczki by cieszyły oko :piwa:

Się rozumie 8) :lol:

Paczucha została otwarta :D
Fajowe rzeczy, niepowtarzalne :ok:
Dziękujemy za gratiska - bardzo :1luvu: (chciałam go zakręcić dla siebie, ale nie dało rady... dostała mi się ino metka od saszetki z Eifflem :twisted: Dobre i to - będzie zakładką do książki :wink: )

ojej ta metka od saszetki była taka słodka :1luvu:
tak cieszę się ze wszyscy są zadowoleni :ok:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

[poprzednia]