kiedyś wyjdzie jak trzeba

nawet można zawiesić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:co za dzień![]()
na nic nie mam siły ani ochoty,dołuje mnie wszystko
jeszcze zebranie w szkole i dywanik u nauczycielki z angielskiego u Kuby-będę tłumaczyć się dlaczego dziecko nie ma podręcznika
przespać to wszystko albo zasnąć i nie obudzić się
Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:co za dzień![]()
jeszcze zebranie w szkole i dywanik u nauczycielki z angielskiego u Kuby-będę tłumaczyć się dlaczego dziecko nie ma podręcznika
a ile ten podręcznik kosztuje?
alab108 pisze:Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:co za dzień![]()
a ile ten podręcznik kosztuje?
Pamiętam z czasów szkolnych moich dzieci, że podręczniki do nauki języków obcych były bardzo drogie. Był zestaw podręcznik i taki zeszyt do ćwiczeńAniu no napisz ile ten podręcznik kosztuje
Karolek(ona) pisze:a Zuzia już do szkoły wróciła czy nadal na zwolnieniu?
kiedy ten teatr ma być?
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:a Zuzia już do szkoły wróciła czy nadal na zwolnieniu?
kiedy ten teatr ma być?
Zuzia na antybiotyku do jutra,teatr w listopadzie dopiero tylko na bilety zbierają do środy
Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:a Zuzia już do szkoły wróciła czy nadal na zwolnieniu?
kiedy ten teatr ma być?
Zuzia na antybiotyku do jutra,teatr w listopadzie dopiero tylko na bilety zbierają do środy
a musi iść?
ja jak nie ma kasy to młody nie idzie do kina z przedszkolem i trudno
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:a Zuzia już do szkoły wróciła czy nadal na zwolnieniu?
kiedy ten teatr ma być?
a musi iść?
ja jak nie ma kasy to młody nie idzie do kina z przedszkolem i trudno
Jasne,że nie musi chodzić z klasą na wycieczki czy do teatru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 34 gości