Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 22, 2012 17:44 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Oj Ty nasza zakręcona Asiu :1luvu: Zapomniałaś o swojej szkole? :ryk:
A w WSPol. nie byłaś? Może też by pomogli? :mrgreen:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon paź 22, 2012 17:50 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Do wspol to chyba Wat uderzy :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon paź 22, 2012 17:52 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

dana2509 pisze:Oj Ty nasza zakręcona Asiu :1luvu: Zapomniałaś o swojej szkole? :ryk:
A w WSPol. nie byłaś? Może też by pomogli? :mrgreen:

W WSPol. -u sa cudowne osoby które dbają żeby plakaty i ulotki były widoczne. Na szczęście :roll:
joanna3113

Post » Pon paź 29, 2012 14:32 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Skopuję z naszego drugiego wątku :oops:

Cichutko tu :(
Wszyscy zapracowani, zajęci...
Śnieg spadł, mrozy przyszły, a u kotów bez zmian :(
Mam nadzieję, że jednak w miarę szybko ruszy sprawa tego "zastrzyku gotówki" dla schroniska. Chęci są, pismo do złożenia w odpowiednie miejsce przygotowane - jak tylko będę miała ostateczną wersję, poproszę Was o złożenie na nim podpisów. Ale to jak już wszystko będzie ustalone.

Dziś sprzedała się kolejna cegiełka za 5zł. Nie ma jeszcze przelewu za nią, ale jak już będzie to od razu napiszę :ok:
Chyba wszyscy teraz cierpią na brak gotówki. Nawet 5zł na cegiełkę ciężko wydać...
A może to jest tak, że ludzie wolą zrobić przelew na konkretnego kota w potrzebie, niż wpłacać na pomieszczenie, które powinno tam po prostu BYĆ - bez żadnych zbiórek...
Nie wiem, jakiś mam dziś jesienny nastrój...

To może dla rozrywki przypomnę, że są zdjęcia w 3 konkursach, w których wciąż wiele i niewiele brakuje nam do wygranej. Wygrana we wszystkich tych konkursach, ma zostać przekazana W CAŁOŚCI dla kotów i psów w schronisku. Skoro robimy bazarki, zbiórki, to i jeszcze oddajmy głosy w tych konkursach. Proszę...
Tu nasz wątek konkursowy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=147430
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto paź 30, 2012 20:41 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

ZAPRASZAM NA BAZAREK viewtopic.php?f=20&t=147634
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto paź 30, 2012 20:43 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

kolejny? 8O
extra, lecę zobaczyć :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto paź 30, 2012 21:22 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Wpłynęło 114 zł Alu bardzo dziękujemy :1luvu:
Na koncie TOZ na budowę kociarni mamy 300 zł + to co mamy z bazarków, a na sama robociznę potrzebujemy 6.000 zł. Okropnie zimno, nawet nie chce mi się myśleć jakbym musiała mieszkać na dworze, a te biedne koty muszą.
joanna3113

Post » Wto paź 30, 2012 21:56 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

joanna3113 pisze:Wpłynęło 114 zł Alu bardzo dziękujemy :1luvu:
Na koncie TOZ na budowę kociarni mamy 300 zł + to co mamy z bazarków, a na sama robociznę potrzebujemy 6.000 zł. Okropnie zimno, nawet nie chce mi się myśleć jakbym musiała mieszkać na dworze, a te biedne koty muszą.

Okropnie zimno jest.
Ja myślę że ludzie po 2 złote na przykład bez żalu by dali ale nie chce im się chodzić na pocztę albo do banku. W szkółce powiesiłam kilka plakatów z doczepionymi kartkami z numerem konta do odrywania i chyba 5 było wczoraj oderwanych. Ale myślę że może tak 30% rzeczywiście coś wplaci bo na pocztę daleko. Warto by było pochodzić z puszką albo coś w tym rodzaju

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto paź 30, 2012 22:27 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Jak zawsze serdeczne podziękowania dla Ali za organizację i zajmowanie się bazarkami :1luvu:
Niestety, wat ma rację z tymi wpłatami, ale puszka byłaby :ok:

dana.b

Post » Śro paź 31, 2012 16:08 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

U mojej Córy w szkole, od poniedziałku rusza zbiórka karmy. Mam nadzieję wcisnąć dzieciakom też puszki do zbierania :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 31, 2012 21:25 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

No to ja potrzymam :ok: za zbiórkę pieniędzy.
joanna3113

Post » Pon lis 05, 2012 12:42 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Ja też mocno trzymam :ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Pon lis 05, 2012 16:38 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Zbiórka w szkole ruszy w środę :ok: - dyrektorka wyraziła zgodę.
Przygotowałam już oklejone słoiki do zbiórki i dziś moja Córa zataszczyła je do szkoły. Nawet mają już pierwszą wrzutkę - 40gr :mrgreen:

Jutro na pewno dojdzie do słoika 9zł, bo ostatnio Córa przyniosła mi 8zł z groszami w monetach 1, 2 i 5gr, od koleżanki z klasy, która te grosiki zbierała od wakacji, a jak zobaczyła w szkole plakat, to przekazała je na budowę. Czy to nie wspaniałe, że małe dzieci potrafią oddać WSZYSTKIE swoje oszczędności dla polepszenia warunków zwierząt w schronisku?
Podczas, gdy dorośli nie są zainteresowani kupnem cegiełki za 5zł :|

A przed chwilą przelałam 15zł z cegiełek na kontoTOZu :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon lis 05, 2012 18:25 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Tak. To bardzo ciekawe i trzeba się z tego cieszyć. Myślę, że z takich dzieci wyrosną wspaniali dorośli. :1luvu:

dana.b

Post » Wto lis 06, 2012 19:52 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!PROSIMY O FANTY NA BAZARKI,WPŁAT

Czy ktoś mógłby przejąć w Warszawie okna do kociarni (i przetrzymać trochę u siebie) spod Fortu Wola? Najlepiej jutro wieczorem?

Bardzo proszę!

Przypominam, że to 3szt okien o wymiarach 60x60cm.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]