Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:poproszę dyzur jutro rano
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 22.10.2012 do 29.10.2012 r.
22.10. pon. rano Beatka wiecz. Teresa
23.10. wtorek rano brak wiecz. brak
24.10. środa rano brak wiecz. brak
25.10. czwartek rano brak wiecz. brak
26.10. piątek rano brak wiecz. brak
27.10. sobota rano Teresa wiecz. brak
29.10 niedziela rano brak wiecz. brak
Mara S pisze:Teresa czy przelałaś/przelejesz kasę za 2 żwirki?
terenia1 pisze:Mara S pisze:Teresa czy przelałaś/przelejesz kasę za 2 żwirki?
Za wszystkie żwirki które są u nas kasę przelałam.
terenia1 pisze:Mara S pisze:Teresa czy przelałaś/przelejesz kasę za 2 żwirki?
Jak się czasowo wyrobię to zabiorę - bo muszę zrobić dyżur, jechać do Pani Eli i potem do Almavetu z urobkiem.
Mara S pisze:terenia1 pisze:Mara S pisze:Teresa czy przelałaś/przelejesz kasę za 2 żwirki?
Jak się czasowo wyrobię to zabiorę - bo muszę zrobić dyżur, jechać do Pani Eli i potem do Almavetu z urobkiem.
Z urobkiem może ja pojadę bo i tak bym Małgosię wziełą
Iwona11 pisze:The Szops pisze:Łezek był z Arkiem na spacerze. Jeżeli uważacie, że te spacery to zły pomysł i powinnam przestac z nim wychodzic, to proszę napiszcie. Dwie osoby mi powiedziały, że to kiepski pomysł, więc może większośc tak uważa, to proszę powiedziec, to przestanę z nim wychodzic. Chciałam tylko żeby kociak nabrał chęci życia i mógł walczyc z chorobą, bo już 2 razy groziło mu uśpienie, leczenie za bardzo nie działało, a zamknięty w boksie bardzo wył (już zanim zaczęłam z nim wychodzic).
Jeżeli mu to przywraca chęć do życia i korzystnie wpływa na grzyba i ogólny stan zdrowia, to lepiej żeby wychodził. Jeżeli Marta masz czas i chęć wyprowadzania go - ja tu nie widzę tu problemu. Oczywiście jak ktoś nie ma na to czasu, to nie będzie wyprowadzał i tyle. Nikt przecież nie wymaga, żeby spacer stał się "punktem obowiązkowym" dyżuru. Zastanawiam się czy suche musi być cały czas wystawione? Może po prostu karmić koty w czasie dyżurów, a potem chować miski? Wtedy Łezek i inni "dietetycy" (np. Ziutek) mogliby być wypuszczeni. Tylko na czas karmienia byłaby "segregacja". Jak myślicie jest to wykonalne? Łezek zamykany ciągle w boksie naprawdę się męczy.
terenia1 pisze:Mara dzięki.
Grafik dyżurów na tydzień od 22.10.2012 do 29.10.2012 r.
22.10. pon. rano Beatka wiecz. Teresa
23.10. wtorek rano brak wiecz. Mara
24.10. środa rano brak wiecz. brak
25.10. czwartek rano brak wiecz. brak
26.10. piątek rano brak wiecz. brak
27.10. sobota rano Teresa wiecz. brak
29.10 niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 120 gości