agula76 pisze:LadyStardust pisze:agula proszę cię przestań krzyczeć, bo sytuacja jest pod kontrolą i jak widzisz cały czas się coś dzieje, i się organizujemy... proszę cię

krzycze bo Basia krzyczała rano.ze sytuacja pod kontrola .pozniej ignorowała moje zapytania......sytuacja nie jest pod kontrola .......Daga ... tu chodzi o zycie kotów anie o udowadnianie swoich racji...to nie pora... Iwoo proponuje testy oplacenie ich ...Basia pyta czy jest sens....2 kolejne koty z objawami pp...
To mój pierwszy post dzisiaj na forum, nikt nic nie udowadnia, więc nie wiem o co ci chodzi tak naprawdę. My w tym momencie działamy. Wszystko jest zorganizowane już. Więc temu proszę, żebyś nie krzyczała, bo nie ma po co. Nie musisz mi mówić, że chodzi o życie kotów, nikomu z nas tego mówić nie musisz, wiesz nie jesteśmy tu od wczoraj. Poprostu krzyk nie poprawia nastrojów, szczególnie po stracie Klarisy. Cały dzień urywają się telefony i PW na ten temat. Tak jak pisała Basia, to nie jest pierwsze pp na kociarni. Tak więc proszę cię tylko o coś grzecznie (nie bierz sobie do siebie tego, i nie mówię tego po to by się kłócić).