Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2012 10:54 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT (to już 1

Mysza pisze:
Beata pisze:
Mysza pisze:Zasponsoruję kociakom taki pakiecik puszek, akurat w promocji jest 12sztx800g Carny za 84,80 http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... 800/285989 Kto dokupi kolejny pakiecik by transport był gratis?? Albo może się uzbierają chętni na 20kg suchego za 139zł? http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ucha/pitti

ja co prawda w Telekarmie juz Wam suche zamowilam (bedzie prawdopodobnie jutro), ale moge dorzucic 40 zl do tego suchego 20kg, moze kilka osob jeszcze sie dorzuci?
prosimy
mam z FB jeszcze 100zł więc akurat na worek suchego będzie :dance:

nr konta Mysza poprosze :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt paź 19, 2012 13:33 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a ja właśnie zapakowałam do samochodu 3 wielkie worki ze ścinkami z polaru, będę upychać w budkach :D

dziś łapiemy, kciuki prosimy!
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt paź 19, 2012 17:17 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

tajdzi pisze:Cześć :) W sobotę karmi Dorota, więc lepiej niech nakarmi :) Choć Pana Bródkę zawsze możecie pojechać miziać - jemu nigdy za wiele :)
Co do godziny łapanki - dam znać jutro :) Z Lidką musze ustalić :)

zobaczcie ;)

To są zdjęcia z łapanki maluchów na Polfie :) ORAZ umieszczania budek pod choineczkami :)

hahaha :) wygląda znajomo :) Ale Lidka jest niesamowita :ok: :) ciekawe czy ktoś zauważył budkę ;)

elgat0

Od: Czw paź 18, 2012 19:24

Post » Pt paź 19, 2012 19:19 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Złapała się... jakaś! kocica. Czarna z białym bez naciętego ucha.
Tajemniczy Wujek przypłacił łapankę raną szarpaną palca
ja rozwalonym kręgosłupem :/ Ciekawe czy jutro wstanę z łóżka w ogóle :/

Mamuśka trzymała się dzielnie z daleka. Zaciekawiło ją troszkę moje rzucanie w jej stronę kąsków karmy. Ale na chwilkę.

Tak więc łapanka połowicznie udana.

Idę się położyć, bo zaraz kogoś sama pogryzę.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie paź 21, 2012 12:56 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

2kociaki pod mostem złapane... Komuś? :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie paź 21, 2012 13:26 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

koooonto :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie paź 21, 2012 21:32 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Mysza ma problem i nie mam serca prosić ja o cokolwiek, ale może tutaj i na facebooka zajrzy. Kociaki siedzą w klateczce i czekają na pomoc... Biuro białe chłopczyk i dziewczynka, maja ok 3 mies.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 22, 2012 9:51 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

ok, maluchy zabrane :roll: do bardzo BARDZO tymczasowego domu, więc pilnie szukam dla nich innego DT :roll: :cry:
Małe są słodkie :) Chłopaczek super spokojny, dziewczynka taka trochę zadziora ;) ale do ułożenia

w lecznicy jest SREBRNA kicia po WYPADKU, ale jest ZDROWA!!
Pilnie szuka DT, inaczej wyląduje na Paluchu
ma na oko około roku i jest MEGA MIZIASTA I KOCHANA!!!!
WYGLĄDA JAK KOT Z REKLAMY WHISKASA!!!!

pilnie proszę o dom dla niej :( proszę... :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 22, 2012 10:19 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

:(
ileż kotów szuka dt znowu :(

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pon paź 22, 2012 12:14 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Chciałam tu, na wątku, podziękować wspaniałym osobom. Za to, że czytacie, za to, że pomagacie jak możecie.
Dziękuję! :1luvu: Dziękuję za maile, za ciepłe słowa, bardzo mnie to na duchu podtrzymuje, kiedy już sił mi brak.
Bardzo dziękuję za wasze wspaniałe serca, za cierpliwość i czytanie moich zrozpaczonych tekstów.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 22, 2012 12:17 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Tajdzi a co z tą srebrną kociczką? Fota by się zdała. Co to był za wypadek i czy przy niej trzeba coś zrobić,leczyć?Czy sterylizowana, szcepiona...Myślę,ze to wazne sprawy ku achecie przyszłego DT/DS. Może jej osobny wątek założyć?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 22, 2012 12:19 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Wszytko będzie, obiecuję. Kociczkę wypatrzyłyśmy z Anią jakiś czas temu, ale była po wypadku, po zabiegu, więc jej darowałyśmy. Wczoraj, przy okazji kociaków, temat wrócił. Zrobię zdjęcia, dopytam o wszystko. Obiecuję, tylko bardzo bym chciała, żeby doba była troszkę dłuższa. Na razie podpisane ma na klateczce, że jest pod naszą opieką, że NIE ODDAWAĆ NA PALUCH :roll: .
O sterylkę zaraz dopytam. Miała zrobione RTG, które wykazało przesunięcie kości miednicy. Tyle przeczytałam. Dostała antybiotyki.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 22, 2012 12:23 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Jak przesunięcie to pewnie musi być w klatce.I to jakieś kilka tygodni by ograniczyć ruch.Wiec długofalowe tymczasownie wchodzi w grę+wizyty u weta.
Paulinko, napisz wszystko o niej. Ludzie dzwonia o srebrnego Muchomorka.Poszedł do domku już.Ale będę proponowac mała.Tylko musze wiedzieć co i jak.
Srebrne i miziate jest fajne.
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 22, 2012 12:24 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

ASK@ pisze:Jak przesunięcie to pewnie musi być w klatce.I to jakieś kilka tygodni by ograniczyć ruch.Wiec długofalowe tymczasownie wchodzi w grę+wizyty u weta.
Paulinko, napisz wszystko o niej. Ludzie dzwonia o srebrnego Muchomorka.Poszedł do domku już.Ale będę proponowac mała.Tylko musze wiedzieć co i jak.
Srebrne i miziate jest fajne.

Daj mi proszę chwilkę :1luvu: :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon paź 22, 2012 12:34 Re: Łapanki MT & PIĘĆ 8tyg KOCIĄT z POLFY SZUKA DT. KARMA!

Spko, nigdzie sie nie wybieram.Ona też.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]