MISS I MISTER MIAU PAŹDZIERNIKA - wyniki koniec 12 strony

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 21, 2012 8:13 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Kiedy 13 to najszczęśliwsza liczba :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie paź 21, 2012 10:25 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

dlatego napisalam w cudzyslowiu :D dla mnie tez 13 jest szczesliwa :D
13 tego bylam operowana, a w tym roku minelo od tej operacji wlasnie 13 lat :D Na pewno to Fisi nie przeszkadza, bo kto by sie durnymi przesadami przejmowal :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 21, 2012 13:46 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

A może to właśnie Ona zostanie Królową tej edycji :king:

Skoro nr 13 :kotek:
MIKUŚ

Post » Nie paź 21, 2012 14:10 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Shadow rzekła:
wyzywam na pojedynek Deltę i Majtka!
pojedynek na metry!

[Obrazek] [Obrazek]
a głosujący niech sami ocenią, które z nas jest dłuższe
Shadow - czyli dwa razy kapeć Dużej + ogon + łepek

A ja na to: nie wiem, ile mam kapci długości, ale wiem ile liczę klepek podłogowych.
Sięgam mianowicie od czternastej do dwudziestej dziewiątej klepki. I to wcale nie mocno naciągnięta
:twisted:
Niech głosujący sami ocenią, która z nas liczy więcej klepek. O !
-Delta klepkowa-
Obrazek

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Nie paź 21, 2012 15:08 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

z tą 13 to się tak urzekło,ze niby ma być pechowa,a nei zawsze tak jest jak widzimy :)
U mnie w rodzinie z kolei 7 jest przeklęta,co z kolei prawie wszyscy mówią,że jest szczęśliwa
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 21, 2012 20:54 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

no widzicie :) wiec nie przejmujmy sie kto ktora pozycje ma na liscie :)

Kociara82

Post » Pon paź 22, 2012 9:14 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

dla tych z najmniejszą liczbą punktów proponujemy z Thorkatt szydełkową ozdobę świąteczną :s2: (jaką? To niespodzianka :surprise: )
Pako

Post » Pon paź 22, 2012 10:16 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

GŁOSUJEMY:

Kocurki:
3 punkty - 5. Byczek od jasdor
2 punkty - 6. Toro od wilber
1 punkt - 2. Muszek od Eva2406

Koteczki:
3 punkty - 13. Sofinia od Mikuś
2 punkty - 11. Kola od Aaaśka
1 punkt - 8. Bella od isabell36
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pon paź 22, 2012 10:46 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

mavi pisze:Shadow rzekła:
wyzywam na pojedynek Deltę i Majtka!
pojedynek na metry!

[Obrazek] [Obrazek]
a głosujący niech sami ocenią, które z nas jest dłuższe
Shadow - czyli dwa razy kapeć Dużej + ogon + łepek

A ja na to: nie wiem, ile mam kapci długości, ale wiem ile liczę klepek podłogowych.
Sięgam mianowicie od czternastej do dwudziestej dziewiątej klepki. I to wcale nie mocno naciągnięta
:twisted:
Niech głosujący sami ocenią, która z nas liczy więcej klepek. O !
-Delta klepkowa-
Obrazek

... no nie!
ale jaja!
a właściwie, to bez-jaje!
no więc, pragnę powiadomić wszystkich, że jestem kocurem!
a Shadow to na polski Cień
nie mniej jednak, miło mi się gościć wśród kocich babeczek
oj Delto!
jako koci dżentelmen, przyznaję Ci I miejsce w rozciąganiu
bo wiesz, mnie na takie wygibasy, to już brzuszek nie pozwala
gwoli ścisłości - kapeć Dużej ma 39 cm
Shadow Kapciowy (ale nie skapcaniały!)

ps. Ciociu Kociaro!
... i co teraz ze mną będzie?
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon paź 22, 2012 15:33 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

nie rozumiem pytania... :oops: sory, ale ostatnio nawarstwilo mi sie tyle problemow, ze czasem kumam ze spoznionym zaplonem albo wcale :oops:

Kociara82

Post » Pon paź 22, 2012 15:34 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Pako pisze:dla tych z najmniejszą liczbą punktów proponujemy z Thorkatt szydełkową ozdobę świąteczną :s2: (jaką? To niespodzianka :surprise: )

:ryk: :ryk: :ryk: pewnie bedzie to cos na ksztalt i podobienstwo tych kotow :D

Kociara82

Post » Pon paź 22, 2012 15:34 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

KITA - RZESZÓW pisze:GŁOSUJEMY:

:ok: :ok: :ok:
dziekuje za rozpoczecie glosowania :) :piwa:

Kociara82

Post » Pon paź 22, 2012 16:04 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Kociara82 pisze:nie rozumiem pytania... :oops: sory, ale ostatnio nawarstwilo mi sie tyle problemow, ze czasem kumam ze spoznionym zaplonem albo wcale :oops:

Kocurowi Shadow (co oznacza Cień), chodzi o to, że został umieszczony w kategorii kocich panienek, podczas gdy on twierdzi, że jest odjajczonym kocurem :twisted:
Delta :mrgreen:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pon paź 22, 2012 16:20 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

Cioteczki głosujemy,ja to robię w tej chwili :wink:

KAWALERKA:

3 punkty - Nono (2) od KITA-RZESZÓW nie sposób uśmiechnąć się widząc takiego słodziaka :love: :love: :love:
2 punkty - Byczek (5) od jasdor za dzielność :love: :love: :love: :love: :love:
1 punkt - Gutek (4) od KITA-RZESZÓW ten jęzorek dodaje ci uroku kocie :love: :love: :love: :love:

WYRÓŻNIENIE:Majtek (1) i Muszek (2) od Eva2406 nie mogłam pominąć któregoś,bo to przecież rodzeństwo :wink:

PANNY:

3 punkty - Gusia (6) od Thorkatt no co ja mogę rzec,jak ona śliczna i mądra :love: :love: :love:
2 punkty - Pyza (7) od jasdor nic tylko schrupać ślicznotę :love: :love: :love:
1 punkt - Kola od Aaaśka nic tylko całować ten cętkowany brzusio :love: :love: :love:

WYRÓŻNIENIE:Sofinia (13) od MIKUŚ za to rozwarcie paszczy,kto tak potrafi? :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon paź 22, 2012 17:01 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU PAŹDZIERNIKA - BEZ OGRANICZE

mavi pisze:
Kociara82 pisze:nie rozumiem pytania... :oops: sory, ale ostatnio nawarstwilo mi sie tyle problemow, ze czasem kumam ze spoznionym zaplonem albo wcale :oops:

Kocurowi Shadow (co oznacza Cień), chodzi o to, że został umieszczony w kategorii kocich panienek, podczas gdy on twierdzi, że jest odjajczonym kocurem :twisted:
Delta :mrgreen:

8O 8O 8O serio takiego byka ktoras z nas strzelila???!!! :oops: :oops: :oops: oj, to przepraszam za ten blad i juz spiesze go naprawic :oops: :oops: :oops: Blagam o kocie wybaczenie :oops: :oops: :oops:

Kociara82

[poprzednia][następna]