Kociara82 pisze:troszke musze popedzac, bo czas niestety mija nieublagalnie...
... no dobra, to jestem! Shadow
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga
doszły Dorotko, doszły byłam w trakcie wstawiania było tak mało zgłoszeń, że jednak wystawiłam dziewczyny w misce mieści się wsad pralki (5 kg) ale Rysia waży już 7 kg dlatego miska jest za mała - nie dręczę kota naprawdę
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy
Zaraz wrzuce pozostale zgloszenia, jeszcze macie 39 minut na przysylanie mi zgloszen nie spimy wiec, za wczesnie na sen zimowy jeszcze Dopiero weszlam do domu, wpadne tylko na kika zaprzyjaznionych watkow i zaraz zabieram sie za tutejsze zaleglosci
Mam na imię Sofinia, pamiętnego dnia 4 lutego 2010 roku "Gorgol" wyciągnął mnie ze schroniska. Byłam strasznie biedna, wszyscy skazali mnie na eutanazję. Miałam zaawansowaną PP. Zaszły nieodwracalne zmiany w mózgu, ale żyje i staram się z "Gorgolem" przeżyć każdy dzień najlepiej jak tylko potrafię. Kocham ją, a "Gorgol" mnie do szaleństwa. Czasem mam jej dość - naprawdę...ale ......co tam....też ją kocham
Basiaaaaaaaaaaaaaaa udusze!!!! Raz, ze kazalas tyle czekac a dwa, juz ci mowilam ze zgloszenia tylko na pw bo na watku to zamieszanie wprowadza ok, ja juz po kapieli, wiec zabieram sie za zaleglosci