Łezka już w nowym domku jest :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2012 9:44 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

mania1610 pisze:Dzień dobry ciociu :D A szwy dobrze, pilnują mnie żebym satelitką nie haratała więc może już ich nie rozwalę ;)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob paź 20, 2012 17:44 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Garść informacji z życia Łezki :)
Kicia czuje się dobrze, oczka ładne, szwy w porządku. Apetyt jej dopisuje, wędrówki po mieszkaniu urządza, wspina się na oparcie wersalki i tam śpi :) Troszkę już przytyła i ma ładniejszą sierść. A w ogóle to jest prześliczna i przekochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: W połowie tygodnia znów wizyta kontrolna i może już niebawem zdjęcie szwów. A póki co szykujemy małą niespodziankę więc można się spodziewać za chwilę specjalnego linka :kotek:
Pozdrawiamy!
"Nie ma przeciętnych kotów"
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Od: Pt wrz 21, 2012 20:19

Post » Sob paź 20, 2012 17:50 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Tak jak Mania obiecała, wrzucam małą niespodziankę :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=iUjSfyi3YXw&feature=youtu.be
Obrazek
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"
Mark Twain

JoshiXXXL

Od: Wto paź 09, 2012 19:50

Post » Sob paź 20, 2012 18:02 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

JoshiXXXL pisze:Tak jak Mania obiecała, wrzucam małą niespodziankę :lol:

FILM WYMIATA!!!
MIKUŚ

Post » Sob paź 20, 2012 18:05 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

MIKUŚ pisze:

FILM WYMIATA!!!

Prawda, że to już inny kotek? :kotek: :1luvu:
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Sob paź 20, 2012 18:27 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

film rewelacja! :1luvu:

Czy ślepaczki na FB mogą go podkraść? :oops:

ps. I czy możecie wypowiedzieć się na temat dokocenia ślepaczkiem? Mamy teraz taki temat na tablicy...
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob paź 20, 2012 18:59 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Seba filmik rewelacyjny :ok:
Faktycznie sierść ma inną :) Ale nie widziałam jak się słodko bawi :ryk:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob paź 20, 2012 19:08 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

ewexoxo pisze:

film rewelacja! :1luvu:

Czy ślepaczki na FB mogą go podkraść? :oops:

ps. I czy możecie wypowiedzieć się na temat dokocenia ślepaczkiem? Mamy teraz taki temat na tablicy...

Oczywiście :) kradnijta co chceta :mrgreen: cała przyjemność po naszej stronie :)

A co do tematu to Mąż się wypowie bo ja nie posiadam FB :oops:
Ale tutaj mogę napisać, że choć nie mam doświadczenia bo to nasze pierwsze dokocenie, ale wydaje mi się, że chyba jest łatwiej. "Pierworodny" nasz kot (aktywny, charakterny, agresiorek) oswaja się z Łezką, która jest póki co spokojna, można powiedzieć, nie do końca w pełni sprawna, więc on nie czuje aż tak bardzo, że on i jego teren jest zagrożony. Z każdym dniem jest lepiej a dziś ją nawet mył :1luvu: Myślę, że to, że kotek jest niewidomy, czy słabo widzący nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Wszystko zależy od nas, naszego podejścia. Takie moje odczucia :) I apel :) Ludzie adoptujcie niepełnosprawne kotki! Zobaczycie, że choć nie będziecie tego oczekiwać one się cudownie odwdzięczą :1luvu:
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Sob paź 20, 2012 19:10 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Filmik zrobiony na szybko w pół godziny, jak uzbieramy za jakiś czas więcej zdjęć i filmików zrobimy jeden, długi, konkretny filmik pod tytułem " Łezka - niewidoma wędrowniczka" 8O Pozdrawiam Wszystkich :)
Obrazek
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"
Mark Twain

JoshiXXXL

Od: Wto paź 09, 2012 19:50

Post » Sob paź 20, 2012 19:36 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

JoshiXXXL pisze:Filmik zrobiony na szybko w pół godziny, jak uzbieramy za jakiś czas więcej zdjęć i filmików zrobimy jeden, długi, konkretny filmik pod tytułem " Łezka - niewidoma wędrowniczka" 8O Pozdrawiam Wszystkich :)

czekamy z niecierpliwością :ok: przesyłąmy również głaski dla dzielnej Łezki :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob paź 20, 2012 19:38 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Dziękujemy :) Jak tylko Łezka skończy kolację zostanie porządnie wygłaskana :)
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Sob paź 20, 2012 19:39 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

mania1610 pisze:Dziękujemy :) Jak tylko Łezka skończy kolację zostanie porządnie wygłaskana :)

i oczywiście drapki za uszkiem :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob paź 20, 2012 19:42 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Oczywiście ;)
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Nie paź 21, 2012 20:50 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Łezka trzyma kciuki za wszystkich kolegów i koleżanki z KP :ok: Trzymajcie się kociaki i już nie chorujcie :!: I dużo sił dla wszystkich opiekunek i opiekunów. Jesteśmy z Wami sercem i myślami.
Colette

Obrazek Obrazek

mania1610

Post » Nie paź 21, 2012 20:57 Re: Łezka - niewidoma kicia zbiera na OPERACJĘ OCZU.

Czekamy na kolejne filmiki.

ŁEZKA NAPRAWDĘ WIDZI :1luvu:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]