Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Jak zaczipowany, to go można znaleźć. Podczas łapania ludzie nie zawsze wiedzą, że ten jest wychodzący, a tamten nie - jeśli łapią osoby nie mające kotami na danym terenie codziennego kontaktu. Właścicielka niech nie płacze, tylko szuka.
MalgWroclaw pisze:Fajny maluch, Basiu, ale nie wypuszczaj go. Nie wiadomo, jakie wirusy w sobie nosi, może zarazić Twoje i co zrobisz?
MalgWroclaw pisze:No widzisz, Aniu, nie zrozumiałam z tym, co go znalazły. A wychodzącym to jest pewne, że ktoś go złapał? Jak miał obróżkę, to może raczej zaginął ten kot i trzeba go szukać
ruda32 pisze:MalgWroclaw pisze:No widzisz, Aniu, nie zrozumiałam z tym, co go znalazły. A wychodzącym to jest pewne, że ktoś go złapał? Jak miał obróżkę, to może raczej zaginął ten kot i trzeba go szukać
ktoś widział jak rudego nieśli na rękach ludzie -ach dziwne to
mieszkam ulicę dalej a ogłoszeń nie widziałam ,wydarzenie na fb po miesiącu zobaczyłam
puszatek pisze:ruda32 pisze:MalgWroclaw pisze:No widzisz, Aniu, nie zrozumiałam z tym, co go znalazły. A wychodzącym to jest pewne, że ktoś go złapał? Jak miał obróżkę, to może raczej zaginął ten kot i trzeba go szukać
ktoś widział jak rudego nieśli na rękach ludzie -ach dziwne to
mieszkam ulicę dalej a ogłoszeń nie widziałam ,wydarzenie na fb po miesiącu zobaczyłam
to było miesiąc temu![]()
myślałam, że wczoraj.................
mogę podarować dorosłego, który jest jak tabun maluchów, są chętni?iwoo1 pisze:Maluchy wnoszą do domu tyle radości i życiaDorosłe są kochane, ale to leniwe chodzące przewody pokarmowe
Iwonami pisze:mogę podarować dorosłego, który jest jak tabun maluchów, są chętni?iwoo1 pisze:Maluchy wnoszą do domu tyle radości i życiaDorosłe są kochane, ale to leniwe chodzące przewody pokarmowe
![]()

ruda32 pisze:Iwonami pisze:mogę podarować dorosłego, który jest jak tabun maluchów, są chętni?iwoo1 pisze:Maluchy wnoszą do domu tyle radości i życiaDorosłe są kochane, ale to leniwe chodzące przewody pokarmowe
![]()
uważaj z taka propozycją![]()
Iwonami pisze:ruda32 pisze:Iwonami pisze:mogę podarować dorosłego, który jest jak tabun maluchów, są chętni?iwoo1 pisze:Maluchy wnoszą do domu tyle radości i życiaDorosłe są kochane, ale to leniwe chodzące przewody pokarmowe
![]()
uważaj z taka propozycją![]()
Dodam, że ostatnio najlepiej lubi siedzieć opiekunce na plecach, nieważne czy wtedy gdy duża jest w pionie (siedzi przy stole) czy jest pochylona, bo np. siedzi na krzesełku i sprząta kuwetę. W trudniejszych pozycjach trzyma się szyi dużej używając do tego celu przednie łapy.
Jest to więc osobnik szczególnie atrakcyjny![]()
![]()
No więc, komu? komu?
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Nie macie bezdomniaków to jesteście w czepku urodzone
w okolicy była akcja wyłapania ,wysterylizowania, z piwnic zniknęło masę kotów,babeczki szukały domów
we wrześniu ktoś nadgorliwy zabrał kota wychodzącego z parteru-wykastrowany,zachipowany
zabrali a miał dom ,dziewczyna za nim płacze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 629 gości