NIEBIESKI 8 TYG.KUBUŚ POJECHAŁ DO DOMKU.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 18, 2012 21:58 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

sporo było chętnych ,ale jak zwykle warunki adopcyjne nie pasują. :roll:
mam zapytania typu
czy jak podejmiemy decyzję żeby go zabrać pani nam go przywiezie ? drugi koniec Polski :twisted:
albo skąd można kotka odebrać :ryk:
czekamy więc nadal.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw paź 18, 2012 22:07 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

oj Dorcia Ty to masz z tymi ludziskami, dobrze, że Lusior szczojda trafiła na mnie bo jeszcze by Ci kazali z drugiego końca Polski ją odebrać :) właśnie łapką uderza w ekran jakby wiedziała małpa, że do Ciebie piszę :)
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt paź 19, 2012 7:34 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

Malutkiego wiele osób by chciało ,ale domki wychodzące :| ale my okien nie otwieramy :roll: ludzie się nim zachwycają ,jest śliczny ,przebojowy nie da sobie w kasze dmuchać :wink:
nie jest gładkowłosy :roll:
nic to czekamy .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 19, 2012 9:03 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

dorcia44 pisze:mam zapytania typu
czy jak podejmiemy decyzję żeby go zabrać pani nam go przywiezie ? drugi koniec Polski :twisted:
albo skąd można kotka odebrać :ryk:
czekamy więc nadal.

Dorciu transport można czasem jakiś załatwić. Do moich rodziców w poniedziałek przyjedzie kotka z Łodzi :ok:

strongbaby

Od: Śro wrz 12, 2012 10:27

Post » Pt paź 19, 2012 14:32 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

U MNIE JEST ODBIÓR OSOBISTY ,NO TYLE MOŻNA ZROBIĆ :roll: :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 19, 2012 16:26 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

dorcia44 pisze:U MNIE JEST ODBIÓR OSOBISTY ,NO TYLE MOŻNA ZROBIĆ :roll: :twisted:

DWA razy miałam przyjemnośc odbierać kicia od Dorci :ok:
Jechałam z drugiego końca Polski jak na skrzydłach.Bo przecież jechałam po SWOJEGO kota.
NIE MOGŁAM SIĘ DOCZEKAC KIEDY WEZME GO NA RĘCE.
PRZYJEMNOŚĆ BYŁA PODWÓJNA,BO POZNAŁAM DOROTĘ OSOBIŚCIE :1luvu:
DORCIU jedna godzina spędzona z tobą,sprawia że człowiek staje się lepszy,a przynajmniej
zastanowi się nad swoim życiem.Nad tym co zrobił,ale też nad tym czego nie zrobił (a mógł zrobic)

Myslę czy ja nie mam pilnych spraw do załatwienia w Warszawie :?: :?: :P :P :ryk:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Pt paź 19, 2012 18:33 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

No cóż ludzie jacy są wszyscy wiemy :roll: Z drugiej strony to nie średniowiecze autobus/pociąg itd. jak ktoś chce to dotrze do takiej maleńkiej miejscowości,której nie ma na mapie-Warszawie :mrgreen:

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Pt paź 19, 2012 18:49 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

ambrozja06 pisze:
dorcia44 pisze:U MNIE JEST ODBIÓR OSOBISTY ,NO TYLE MOŻNA ZROBIĆ :roll: :twisted:

Jechałam z drugiego końca Polski jak na skrzydłach.Bo przecież jechałam po SWOJEGO kota.
DORCIU jedna godzina spędzona z tobą,sprawia że człowiek staje się lepszy,a przynajmniej
zastanowi się nad swoim życiem.Nad tym co zrobił,ale też nad tym czego nie zrobił (a mógł zrobic)

Myslę czy ja nie mam pilnych spraw do załatwienia w Warszawie :?: :?: :P :P :ryk:

DANA

Ja właśnie żałuje, że nie odebrałam Lusi osobiście ale jak tylko będę w Warszawie to się wproszę na kawę :)
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt paź 19, 2012 21:36 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

ty jedna miałaś farta :wink:
ale nie ma tak lekko :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 20, 2012 8:28 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

nikt się nie zakochał :roll:
Kubuś to mały słodziak ,ale i cwaniak ,najbardziej mnie stresuje że włazi na góre drapaka :strach:

jak patrzeć pod światło to widać że to niebieski marmurek :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 20, 2012 10:48 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

a gdzie zdjęcia :evil:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob paź 20, 2012 12:30 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

ambrozja06 pisze:

DANA

Dana mi też było niezmiernie miło ,to tak jak bym was znała od zawsze :1luvu:
tu na forum jest sporo osób które osobiście jechały po swojego kota 8) i nie mam na myśli tych z wawy :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 20, 2012 13:22 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

dorcia44 pisze:

tu na forum jest sporo osób które osobiście jechały po swojego kota 8) i nie mam na myśli tych z wawy :mrgreen:

Dorotko,tak powinno być :ok:
Ponieważ moje dzieci mieszkają tysiące km. od nas,na codzień możemy ja i mąż liczyć tylko na siebie :cry: Powoduje to czasem zabawne sytuacje;nigdy nie wyjeżdzamy z domu razem(tak jak
Premier z Prezydentem).Bo gdyby coś się stało (wypadek,stłuczka) to kto zajął by się naszym
zwierzyńcem :?:
Najczęściej to właśnie ja mam ZAKAZ OPUSZCZANIA MIEJSCA POBYTU :ryk:
To że do Warszawy pojechaliśmy razem,to naprawdę było CUS
Ostatnio edytowano Sob paź 20, 2012 13:26 przez ambrozja06, łącznie edytowano 1 raz

ambrozja06

Post » Sob paź 20, 2012 13:23 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

BiBi przeszła się po klawiaturze,włączyła mi kapsloka.Trochę namieszała :ryk:
To tak przy okazji;
Dorotko,obie panienki od ciebie mają się świetnie;zdrowe,piękne,szczęśliwe.
A my razem z nimi. :ok:
BiBi waży juz 3 kg :dance: :dance2:

DANA

ambrozja06

Post » Sob paź 20, 2012 14:54 Re: NIEBIESKI 6 TYG. MALUCH SZUKA DOMU .!!!!!!!!!!

nawet nie wiesz co ja czuję czytając twoje słowa :dance: :dance2: czułam że operacja noska i sterylka zrobią swoje :piwa:
wcześniej się przytykała ,a teraz nie ...w dodatku dogadzacie jej 8)
niesamowita radość :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]