Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 19:02 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

O ja, o ja to jeszcze poprosze N4 :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon paź 15, 2012 19:17 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

skwareek pisze:O ja, o ja to jeszcze poprosze N4 :ok: .

skwareek, lubisz panią Spindler chyba? :) mnie osobiście średnio jej styl pisania podchodzi, ale o gustach... itd. :) bardzo proszę, zapisuję :)
:love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon paź 15, 2012 22:34 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

No wiesz jedna dopiero jej ksiazke przeczytalam i jakos mi sie spodobala wiec czekalam na wiecej i znalazlam :). Zobaczymy czy tez przypadna mi do gustu.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto paź 16, 2012 20:01 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

To ja bardzo proszę o N2. Zachowaj Łódź w sercu (w końcu Emuś z miasta Łodzi pochodzi :wink: )
I poproszę jeszcze o podanie kosztów wysyłki (listem)-żebym mogła szybko kaskę przesłać :ok:

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

Post » Wto paź 16, 2012 20:39 Re: Książkoróżności Kotylionowe, już bez filozofii :)

Georg-inia pisze:
skwareek pisze:Ja bym poprosila nr 19 tylko jeszcze dam znac czy odbior bedzie osobisty.

oczywiście, nie ma sprawy :)

za chwilę uzupełnię te koszty wysyłek, a potem... doszła nowa paczka z książkami od Pana Wielbiciela, więc będą nowości :)

to moze warto osobny bazarek z nowosciami zrobic -wtedy bedzie wiecej wejsc

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Wto paź 16, 2012 20:48 Re: Książkoróżności Kotylionowe, już bez filozofii :)

britta pisze:
Georg-inia pisze:
skwareek pisze:Ja bym poprosila nr 19 tylko jeszcze dam znac czy odbior bedzie osobisty.

oczywiście, nie ma sprawy :)

za chwilę uzupełnię te koszty wysyłek, a potem... doszła nowa paczka z książkami od Pana Wielbiciela, więc będą nowości :)

to moze warto osobny bazarek z nowosciami zrobic -wtedy bedzie wiecej wejsc

okazało się, że z nowości "dla ludzi" od Pana Wielbiciela raptem dwie pozycje są, reszta - w bazarku filozoficznym :)

As_animali :love: koszty podam jutro, dobrze? muszę to diabelstwo zważyć.

Georg-inia

Post » Śro paź 17, 2012 12:22 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

koszty przesyłki zakupionych książeczek podaję w drugim poście.
czy wszystkie szczegóły są jasne? :)

Georg-inia

Post » Śro paź 17, 2012 17:21 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

Georg-inia pisze:koszty przesyłki zakupionych książeczek podaję w drugim poście.
czy wszystkie szczegóły są jasne? :)

Wszystko jasne, pieniądze przelane :ok:

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

Post » Czw paź 18, 2012 7:34 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

aha, chciałam powiedzieć, że dostanę zestawienie wpływów na konto pewnie w weekend, więc bardzo proszę o cierpliwość, dobrze? Magija, która ma dostęp do fundacyjnego konta jest bardzo chora, leży w szpitalu, nie mogę jej przecież zmuszać, żeby mi codziennie dawała info o wpłatach.
Ale znaczki już zakupiłam, książki mam popakowane, więc tylko adresiki napisać i leeecą! :)

Georg-inia

Post » Czw paź 18, 2012 9:59 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

wiewiur, Koran leci do Ciebie, poproszę adres do wysyłki :love:

Georg-inia

Post » Pt paź 19, 2012 18:52 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

Przepraszam ze nie dalam jeszcze znac ale nie mialam kiedy zajrzec na forum. U mnie odbior bedzie raczej osobisty - mozna w lecznicy?? Zaraz wplacam pieniadze.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt paź 19, 2012 18:56 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

Ok kasa poszla :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt paź 19, 2012 19:01 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

skwareek pisze:Przepraszam ze nie dalam jeszcze znac ale nie mialam kiedy zajrzec na forum. U mnie odbior bedzie raczej osobisty - mozna w lecznicy?? Zaraz wplacam pieniadze.

rozumiem, że w Seidlu? kiedy chcesz odebrać? bo chodzi o to, żeby dziewczyn nie zasypać tymi przekazywanymi sobie fantami, które tam potem tygodniami leżą. Jak powiesz, że będziesz tego i tego dnia, to ja dzień wcześniej doniosę, żaden problem, bo pracuję przez płot od tesco.

Dziś poszły książki do as_animali, Simran i Wiewiur - wszystkie w "bąbelkach".

Britta! co z Vianem???

Georg-inia

Post » Pt paź 19, 2012 19:10 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

Georg-inia pisze:rozumiem, że w Seidlu?

Oczywiscie :). Dobrze sklada bo mama bedzie odbierac wiec nie wiem dokladnie kiedy. Jak sie z nia dogadam to dam znac :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt paź 19, 2012 19:26 Re: Książkoróżności Kotylionowe, bez filozofii :) NOWE!

skwareek pisze:
Georg-inia pisze:rozumiem, że w Seidlu?

Oczywiscie :). Dobrze sklada bo mama bedzie odbierac wiec nie wiem dokladnie kiedy. Jak sie z nia dogadam to dam znac :ok: .

super, to czekam na info :)

Georg-inia

[poprzednia][następna]