kussad pisze:Tylko skąd można wiedzieć jakie karmy jedzą ich kotki... znam takie zwierzaki, które niektórych nie tkną....
Ale u nich jest tyle zwierza,że zawsze któryś tknie.
Po swoim dużo mniejszym kocińcu to widzę.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kussad pisze:Tylko skąd można wiedzieć jakie karmy jedzą ich kotki... znam takie zwierzaki, które niektórych nie tkną....

Hania66 pisze:cześć Asiu w nowym tygodniu, oby spokojnym i nuuudnym
I obym za ogłoszenia sie wreszcie zabrała. Jojczę i jojczę nad tym.Cykam i cykam sporadycznie...A koty siedzą przez moje lenistwo co we mnie siedzi
kocia mama nie dogodzi się mi . Jak nie ma telefonów to jest źle.Jak są to też nie dobrze. Wczoraj, nocka ciemna coś kole 21.40 .Ja nie przytomna dulczę nad kołdrą negocjując miejsce do spania z futrami a tu telefon...O Muchomorka pani dzowni. Nieaktualne.Ma kilka pytań o niego i o inne. Odpowiadam,rozłączamy sie.Wracam do negocjacji z zalegajacymi na wyrku. Minęło ze 30 minut i znów telefon dzwoni.Ta sma osoba pyta o kolejnego kota. Ma kilka pytań .... Moje oczy ledwo cyfry widzą na zegarku tak powieki opadają a tej na towarzyskie gadki się zbiera...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości